chef keukens ervaringen

Chef keukens ervaringen? Alle Chef keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Chef keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Chef keukens.

Chef keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Chef keukens?
Uw ervaring met Chef keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Chef keukens.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met prijzen van keukens,keukenopstellingen en tips voor het aanschaffen van een keuken! Ontvang het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Chef keukens vestigingen

Chef keukens heeft vestigingen in Turnhout, Schoten en Zaventem. Chef keukens ontwerpt en produceert al de keuken in hun eigen fabriek. Dit is niet alleen een voordeel voor de prijs maar de kwaliteit is ook beter. Voor meer informatie,openingstijden en tips, bekijk dan hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Chef keukens

De keukens van Chef komen uit hun eigen fabriek in Duitsland. Elke dag zijn er circa 250 werknemers aanwezig om uw keuken te ontwikkelen. Chef keukens staat voor kwaliteit en perfectie, dat wordt geleid door hun nulfoutenbeleid.

Daarnaast is het bedrijf erg milieubewust. Ze hebben het EMAS-certificaat, wat inhoudt dat hun keukens voor 95 procent recyclebaar zijn. Daarnaast hebben ze het PEFC-certificaat, wat bewijst dat ze hout altijd verantwoord verwerken. Tenslotte hebben beschikken ze over het CE-certificaat, wat staat voor volstrekt veilige producten tijdens normaal dagelijks gebruik.

8 klantgetuigenissen

 1. Katrien Beutels
  | Beantwoorden

  Kan u mij wat meer informatie geven waarom u dit vindt ? Wij hebben hem net voor het eerst gesproken en hadden er wel een goed gevoel bij.

  Mvg.
  Katrien

 2. Cardoen
  | Beantwoorden

  Per toeval binnengewandeld bij chef keukens te Zaventem. Goed ontvangen geweest door Pieter en collega’s .Steeds geduldig en sympathiek ondanks de vele vragen .Ook veel goede raad en advies gekregen.Onze droomkeuken zoals wij ze in gedachten hadden dankzij Pieter op papier gezet .Ook na het tekenen van de overeenkomst is alles volgens afspraak/plan verlopen. Robby de keukenplaatser heeft schitterend werk geleverd . Alles tot in de puntjes afgewerkt! Er ontbrak nog een stuk voor de wasbak maar was ook snel in orde. Van het begin tot het einde allemaal vriendelijke mensen! Top! Een aanrader!

 3. Verhoeven
  | Beantwoorden

  In Turnhout keuken gekocht. Heel vriendelijk ontvangen door Luc. Neemt echt tijd voor jou om samen met jou je droomkeuken tot stand te brengen.
  Levering was er snel, plaatsing op 23 juli, dus vroeger verhuizen was de planning maar dan begon de miserie.
  Kookplaat was stuk geleverd, dus geen probleem…pas geplaatst 22 augustus.
  Gekozen kraan paste niet door vensterbank, inmeter had dit niet opgemerkt. Afwasmachine werk niet, geen afvoer. Tot op heden afwassen zoals op een camping, niet prettig met groot gezin.
  Dus nieuwe kraan besteld op 18 augustus, na zelf contact te hebben opgenomen.
  Ijskast deur verkeerde gaten geboord en grepen zitten niet vast.
  Week verder en zelf teruggebeld en geëist om op 6 september alles in orde te brengen…Hopelijk kan ik dan eindelijk van mijn keuken genieten….

 4. Cis Broeckaert
  | Beantwoorden

  Ik geef toe, ik ben een wantrouwige en kritische klant. We hadden wat online rondgekeken voor onze nieuwe keuken en werden daags nadien opgebeld door Chef Keukens. ‘Lap!’ dacht ik ‘De jacht is begonnen’. Maar wat ik ondervond tijdens onze afspraak, was dat we helemaal geen gladde representant voor ons hadden maar iemand authentiek en oprecht. We hadden een vast budget en hij kwam actief met voorstellen om onze wensen -die verder lagen dan het budget- waar mogelijk tegemoet. Architect zijnde, kwamen we met lastige vragen, die met kennis van zaken haarfijn en geduldig werden uitgelegd. Het actief meedenken trok me over de streep. We tekenden. Dit weekend was het zover: het afgesproken bedrag overgemaakt – lees: geen verborgen extra kosten- en er kon geplaatst worden. De mensen die leverden en de man die de keuken plaatste, waren allen super attent voor het interieur en lieten alles smetteloos achter. En wij zijn ‘over the moon’! Degelijke keuken, persoonlijk advies, eerlijke mensen, een correcte factuur. Chef gaat voor kwaiteit en aandacht voor de klant. En dat merk je, tot in de puntjes. Een échte aanrader dus!

 5. Pieter
  | Beantwoorden

  verkoper van toonzaal Zaventem heeft een tekenfout gemaakt, wij hebben dit pas bij de verhuis gemerkt (10 maanden na plaatsing) nu worden van het kastje naar de muur gestuurd (al 7 maanden)

 6. Opsomer
  | Beantwoorden

  Chef keuken filip schoten is een ramp een ramp. Niet klant vriendelijk! Veel blbla

 7. Katrien
  | Beantwoorden

  Dienst na verkoop is verschrikkelijk

 8. Leysen
  | Beantwoorden

  Eerste keer langs geweest vriendelijk ontvangst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)