de keukenarchitecten ervaringen

De Keukenarchitecten ervaringen? Bekijk hier alle De Keukenarchitecten ervaringen. Gaat u binnenkort bij De Keukenarchitecten langs in Denderleeuw? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over De Keukenarchitecten.

De Keukenarchitecten ervaringen? Hoe was uw ervaring met De Keukenarchitecten in Denderleeuw
Uw ervaring met De Keukenarchitecten plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over De Keukenarchitecten in Denderleeuw.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

De Keukenarchitecten algemene informatie

De Keukenarchitecten heeft één vestiging gevestigd in Antwerpen, Halle, Denderleeuw, in België. De keukenarchitecten heeft jarenlange ervaring en biedt u daarom ook kwaliteit en plaatsing van de keuken door eigen personeel. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van De Keukenarchitecten voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan De Keukenarchitecten

Door jarenlange ervaring en plaatsing door eigen team, is deze keukenzaak erg vertrouwd. De Keukenarchitecten zijn gespecialiseerd in moderne keukens.

6 klantgetuigenissen

 1. Nena
  | Beantwoorden
  Prima ontvangst tijdens het eerste gesprek en daarna. K. kent zijn job, is helemaal geen type hardseller maar wil duidelijk dat je tevreden bent.
  Prijs kwaliteit top
  Uitgebreid plan met veel uitleg en gedetailleerde prijzen
  Goed geluisterd en gekeken naar onze wensen en smaak
  Communicatie zeer correct en zeer goede opvolging
  En dan een topteam dat komt uitvoeren: vriendelijke mannen de L., T. en S.!
  Nu nog de laatste details en dan is dit een perfect parcours.
  Vaak schrijven mensen alleen reviews wanneer het niet goed is…

  Nena geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Tom
  | Beantwoorden

  Bij ons net hetzelfde.
  Wij wachten al sinds december op een herstelling van een krom getrokken led profiel. Eerste reactie was “duw het er terug in”, toen dat niet lukte kregen we geen reactie meer.

  In het algemeen ziet de keuken er goed uit, maar de samenwerking was dramatisch… Het heeft maanden geduurd voor de keuken finaal af was.

  Jammer, want we hadden vertrouwen in dit bedrijf, maar we hebben echt spijt van deze keuze.

  • Tom
   | Beantwoorden

   Korte update.
   Op 17 april kregen we bericht dat de herstelling in de planning was opgenomen als er een ploeg in de buurt was. We zijn vandaag weer bijna een maand verder en nog steeds niemand gezien.
   Eerste melding van defect is van 22 december geleden, nu bijna 5 maand geleden.

 3. Véronique
  | Beantwoorden

  Wij wachten al sinds februari 2016 op een kleine herstelling nodig in een nieuwe keuken. Op emails geen enkele reactie… Verkopen is makkelijk, da’s duidelijk maar dienst erna blijkbaar veel moeilijker.

 4. mertens
  | Beantwoorden

  Wij gingen gisteren speciaal naar Antwerpen voor de showroom vermits we een nieuwe keuken nodig hebben. Gesloten ! Noch op de website , noch op de etalage hangt waarom ze niet open zijn. Gesloten met het bouwverlof? We hebben dan andere zaken bezocht die wel open waren. Ziekte van iemand ? Jullie communiceren slecht, dat is duidelijk.
  Chris Mertens

  • Beste,
   Zoals heel wat andere ondernemingen in de bouwsector zijn wij inderdaad gesloten eind juli / begin augustus. Ook onze interieurarchitecten zijn er dan even tussenuit.
   Met vriendelijke groet,
   Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)