de-keukenkamer-keukens-ervaringen

De keukenkamer keukens ervaringen? Bekijk hier alle De keukenkamer keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij De keukenkamer keukens langs in Gits? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over De keukenkamer keukens.

De keukenkamer keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met De keukenkamer keukens in Gits
Uw ervaring met De keukenkamer keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over De keukenkamer keukens in Gits.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

De Keukenkamer keukens algemene informatie

De keukenkamer Keukens heeft één vestiging gevestigd in Gits, in België. De keukenkamer keukens is opgericht in 2002. Het doel van de Keukenkamer is om tijdloze leefkeukens te creëren en te plaatsen.

Dit bedrijf biedt diverse populaire merken als, Miéle, Novy, Siemens, Gaggenau en Liebherr. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van De keukenkamer keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan De Keukenkamer keukens

Het bedrijf ontwikkelt veel keukens in massief eik. Dit materiaal is erg stevig en vaak milieuvriendelijk. Door de vakmanschap en passie adviseert deze keukenzaak u op het gebied van materialen, kleuren, stijl en realisatie.

Openingsuren

maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
10:00 – 17:30
donderdag
10:00 – 17:30
vrijdag
10:00 – 17:30
zaterdag
10:00 – 16:00
zondag
Gesloten

 

  1. Nele
    | Beantwoorden

    We hebben enkele maanden geleden een keuken gekocht bij de Keukenkamer in Gits. We zijn uiterst tevreden! We kregen veel goede tips bij het samenstellen van de keuken, men was zeker niet opdringerig om te verkopen, de kwaliteit is heel betrouwbaar en de plaatsing is professioneel! Het is echt genieten in onze nieuwe keuken!!! Bedankt , Vincent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)