de-laere-keukens-ervaringen

De Laere keukens ervaringen? Bekijk hier alle De Laere keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij De Laere keukens langs in Gullegem? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over De Laere keukens.

De Laere keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met De Laere keukens in Gullegem
Uw ervaring met De Laere keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over De Laere keukens in Gullegem.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

De Laere keukens algemene informatie

De Laere Keukens heeft één vestiging gevestigd in Gullegem, in België. De laere keukens is opgericht in 1930 door Eugéne de Laere, u kunt er van uitgaan dat ze genoeg ervaring hebben in de keukenbranche. Inmiddels telt de onderneming 30 gemotiveerde, enthousiaste werknemers.

Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van De Laere keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan De Laere keukens

Het bedrijf is erkend met het ISIB 2018 certificaat, dit houdt in dat de deuren brandwerend zijn. Daarnaast beschikt het over het VCA-certificaat, dat staat voor Veiligheids Checklist Aannemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)