de-menagerie-keukens-ervaringen

De Menagerie keukens ervaringen? Bekijk hier alle De Menagerie keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij De Menagerie keukens langs in Aalst? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over De Menagerie keukens.

De Menagerie keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met De Menagerie keukens in Aalst
Uw ervaring met De Menagerie keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over De Menagerie keukens in Aalst.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

De Menagerie keukens algemene informatie

De Menagerie Keukens heeft één vestiging gevestigd in Aalst, in België. De menagerie is opgericht in 1997 met als doel exclusieve en kwalitatief hoge keukens te realiseren. Oog voor detail, passie voor vormgeving en het streven naar perfecte zijn de dingen waar de Menagerie het meest om geeft.

Het bedrijf biedt de merken Gaggenau, V-zug, Miéle, Liebherr en Viking. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van De Menagerie keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan De Menagerie keukens

Uw keuken wordt in eigen fabriek op maat ontwikkelt en ook bij u thuis geplaatst door eigen team. De Menagerie is gespecialiseerd in diverse keuken stijlen, landelijk, modern, greeploos, design en houten keukens.

Openingsuren

maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
10:30 – 18:00
donderdag
10:30 – 18:00
vrijdag
10:30 – 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)