deaplus-keukens-ervaringen

Deaplus keukens ervaringen? Bekijk hier alle Deaplus keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Deaplus keukens langs? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Deaplus keukens.

Deaplus keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Deaplus keukens 
Uw ervaring met Deaplus keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Deaplus keukens.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Deaplus keukens algemene informatie

Deaplus Keukens heeft een vestiging gevestigd in Sint-Pauwels, Hasselt, Schoten, Boortmeerbeek, Roeselare in België. Deaplus is al bijna 30 jaar bezig met het ontwerpen en maken van kwaliteits keukens. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Deaplus keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Deaplus keukens

Het bedrijf voorziet u van ontwerp tot montage. U wordt geadviseerd door adviseurs en interieurarchitecten. Deaplus produceert keukens aan de hand van bepaalde kwaliteitsnormen.

6 klantgetuigenissen

 1. Marsha
  | Beantwoorden

  Zijn er personen die recentelijk een keuken hebben aangeschaft bij Dea keukens, St. Pauwels? Deze reviews zijn een beetje gedateerd..

 2. Bart Bollingh
  | Beantwoorden

  2 keukens laten plaatsen door Deaplus. 6 weken na plaatsing ligt er nog steeds geen blad op 1 van beide. Het door ons bestelde blad kan zogezegd niet geleverd worden door de Italiaanse steengroeve. Daarop zijn wij een ander blad gaan kiezen, dat vervolgens door de onderaannemer van Deaplus verkeerd gezaagd is (2cm dik ipv 3). Nu proberen ze ons dat toch te verlappen door er een ‘netje’ onder te plakken, zodat het ‘stevig genoeg’ is. Gelukkig nog niet betaald. Voorlopig ook niet van plan dat te doen…

 3. Jonas
  | Beantwoorden

  Wij hebben een Deaplus keuken van het merk Beda.
  Het was niet echt goedkoop, maar wel stevig.
  We zijn er heel tevreden over! 🙂

 4. Anisa
  | Beantwoorden

  Vandaag hebben ze bij ons een keuken geplaatst, we zijn zeer tevreden.
  De plaatsers waren heel behulpzaam en zorgde voor een mooie afwerking.
  Ze hebben ons achter gelaten met een glimlach en een nette keuken.
  Alles is ook verlopen volgens de afgesproken datums.
  Wij zijn heel erg tevreden over het team van Deaplus!

 5. Valerie
  | Beantwoorden

  Ondermaats op alle vlakken; onvoorstelbaar eigenlijk.
  Slagen er niet in te leveren en plaatsen wat door hen verkocht , en door mij besteld werd. Inmiddels dienen zij een 4e keer langs te komen om een ‘eenvoudige’ (voor hen duidelijk niet) dressoir te plaatsen.
  Zijn desondanks niet bereid een bestelling te annuleren. Ze blijven dus ‘proberen’ en kostbare tijd van hun klanten verdoen.
  Personeel verandert ook continu wat de communicatie en afhandeling er zeker niet makkelijk op maakt.

 6. Danielle Steurs - NV FAMIPA
  | Beantwoorden

  Mijn ervaring met Dea Plus was prima tot het , na 2 jaar fout liep met een kapotte keuken mengkraan !

  Het paraplu systeem van de dienst “herstellingen” was hilarisch met als resultaat dat wij zelf voor de herstelling hebben opgedraaid ! dus om iets te verkopen zijn er vele keuken leveranciers, om iets achteraf te herstellen, moet ik op zoek naar een “correcte” leverancier met “dienst na verkoop” !!! en niet bij DEA PLUS !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)