Deba keukens ervaringen? Bekijk hier alle Deba keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Deba keukens langs in Belsele? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Deba keukens.

Deba keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Deba keukens in Belsele
Uw ervaring met Deba keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Deba keukens in Belsele.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Deba keukens algemene informatie

Deba Keukens heeft één vestiging gevestigd in Belsele, in België. Deba keukens is opgericht door Alfons De Belie in 1950 als een meubelwinkel in Sint-Niklaas. Alfons verkocht eerst alleen stoelen, tafels en Kasten. De naam Deba staat voor, DE Bellie Alfons. Deba keukens biedt u kwalitatieve keukens en 10 jaar garantie op meubelen. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Deba keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Deba keukens

Het bedrijf staat bekend om te beste prijs-kwaliteitsverhouding sinds 1976. Uw keuken wordt van A tot Z ontworpen en geplaatst door eigen team, gedurende dit proces staat dezelfde keukenexpert u ter woord.

Openingsuren

maandag
10:00–18:30
dinsdag
Gesloten
woensdag
10:00–18:30
donderdag
10:00–18:30
vrijdag
10:00–18:30
zaterdag
10:00–18:30
zondag
13:30 – 18:30

 

48 klantgetuigenissen

 1. Gianni & Ben
  | Beantwoorden
  Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken kwamen we bij Deba Meubelen terecht. Mooie showroom, kwaliteitsvolle keukens en een topverkoper hebben ons overtuigd om onze keuken bij Deba te bestellen. We voelden ons onmiddelijk op ons gemak bij verkoper C., dit in tegenstelling tot andere keukenbouwers. Onze keuken werd met veel zorg en vakkennis geplaatst door 1 persoon, chapeau. Wij zijn heel tevreden van a tot z en kunnen Deba Meubelen alleen maar aanraden.

  Gianni & Ben geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Catherine & Didier
  | Beantwoorden
  Wij hebben vorig jaar onze keuken besteld bij Deba. De overeenkomst was dat de keuken eind februari van dit jaar zou geleverd en geplaatst worden; en dat is ook zo gebeurd!
  C. is een top verkoper en geeft zeer goede raad.
  Hij neemt de nodige tijd en voor elk probleem heeft hij reeds een juiste oplossing klaar.
  De keuken werd door slechts 1 persoon geplaatst, iemand met veel vakkennis en oog voor detail. En, ook niet onbelangrijk, een propere vakman. Dankjewel H!

  Deba keukens is zeker een aanrader!

  Catherine & Didier geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 3. Kristel
  | Beantwoorden
  Hebben onlangs keuken gekocht bij Deba en is top en zeer tevreden van de verkoper W. P. Bij elke vraag van ons stond hij steeds bereid en zocht hij naar een oplossing
  Ook Met veel dank aan H voor de plaatsing je bent een vakman
  Jullie zij een topteam
  Fam De Paepe

  Kristel geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 4. Cornelis Els
  | Beantwoorden
  Onze nieuwe keuken van Deba Keukens Belsele is geplaatst! We ze zijn tevreden over het hele proces van bestellen bij C , leveren en perfecte plaatsing door H. Alle afspraken zijn vlekkeloos nageleefd en probleempjes goed opgelost. Het is een droomkeuken met kwalitatieve materialen en toestellen. Wij kunnen iedereen aanraden om bij Deba Keukens langs te gaan!
  Nog eens een dikke pluim voor Christoph
  Fam. Mannens-Cornelis

  Cornelis Els geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 5. Stéphanie VdL
  | Beantwoorden
  In september 2022 maakten we een eerste afspraak bij Deba keukens. We waren namelijk op zoek naar een keuken voor in ons nieuwe huis. We werden onmiddellijk hartelijk ontvangen door C. Hij maakte graag tijd om te luisteren naar onze noden en zocht samen met ons naar de ideale samenstelling van onze droomkeuken. Zodra we in november de sleutel kregen van ons huis kwam de keukenplaatser langs voor de correcte opmeting. Nadien gingen we opnieuw langs bij C. voor de definitieve uittekening van onze keuken. We kijken nu vol spanning uit naar de plaatsing van onze keuken die volgende maand gepland staat.
  Wij hebben reeds ervaring met Deba keukens als huurders en kiezen nu bewust voor hun degelijkheid door in ons eigen huis ook een Deba keuken te laten plaatsen.

  Stéphanie VdL geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6. Vannessa
  | Beantwoorden
  Super tevreden met de nieuwe keuken van Deba .
  Alles zeer vlot verlopen zowel qua verkoop als plaatsing .
  Dikke duim voor C. en de plaatser .

  Vannessa geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 7. Cornelis Els
  | Beantwoorden
  Onze huidige keuken is van Deba keukens, die super is.
  Maar na 20 jaar gaan we renoveren en dus ook de keuken vernieuwen.
  Na een zoektocht bij andere merken komen we toch terug bij Deba terecht.
  We werden heel vriendelijk en vakkundig geholpen door verkoper Christoph zonder opdringerig te zijn. Hij besteedde enorm veel tijd en aandacht aan onze keuze, maar geeft ook goed advies ivm samenstelling, keuze toestellen, enz…
  We zijn dan ook bijzonder tevreden en met een goed gevoel met een bestelbon naar huis gegaan.
  Dit is de tweede keer dat we bij Deba een keuken kopen en zeker een aanrader!
  Fam. Mannens-Cornelis

  Cornelis Els geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 8. Fam. Favere-Van den Abbeele
  | Beantwoorden
  Wij kunnen nu al enkele weken genieten van onze keuken die we kochten bij Deba.
  We zijn zeer tevreden zowel over de materialen als over het hele proces van bestellen, leveren en plaatsen. Alles verliep vlekkeloos en alle afspraken werden correct nageleefd.
  De plaatser, H., is een krak in zijn vak. Hij werkt nauwkeurig, rustig en met veel orde en structuur. Elke avond tijdens de plaatsing werd de keuken ordelijk achtergelaten. Kleine problemen werden onmiddellijk en met overleg opgelost.
  Er werd steeds geluisterd en alles was bespreekbaar.
  De gebruikte materialen zijn degelijk en goed afgewerkt: kasten, werkblad; voor de toestellen is er een grote keuze van verschillende merken, afhankelijk van smaak en budget.
  We zijn dus tevreden klanten en kunnen Deba Keukens zeker aanraden voor wie op zoek is naar een mooie kwaliteitsvolle keuken en een degelijke correcte service.

  Fam. Favere-Van den Abbeele geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 9. Piet Michiels
  | Beantwoorden
  We zijn bijzonder tevreden over Deba Keukens. Het ontwerp, de kwaliteit van het materiaal en ook de plaatsing was werkelijk top. Christophe denkt mee na over de ruimte waar de keuken geplaatst gaat worden, over de meest praktische indeling… De plaatsing gebeurde heel verzorgd en netjes. Het is een droomkeuken geworden. Bedankt, Deba Keukens.

  Piet Michiels geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • SOFIE De rijcke
   | Beantwoorden
   Eind januari gaan kijken bij Deba voor een kleerkast passeerden we de afdeling keukens. We zagen direct een keuken die volledig ons ding was. We vroegen meer uitleg aan verkoper C. In 1 woord TOP! We kregen een vakkundige uitleg en regelden snel een 2de afspraak. We hadden meteen een goed gevoel hierbij. Dus beslisten we ook onze droomkeuken te bestellen bij Deba keukens. Alles werd grondig besproken en er werd voor ons de nodige tijd uitgetrokken. De levering en plaatsing was voorzien eind Juli. De keuken werd geleverd en geplaats eind Juli. Super dus! De plaatser H. ging heel vakkundig te werk. Een dikke pluim ook voor hem! Dus ik kan iedereen aanraden om bij Deba keukens bij C. langs te gaan en gegarandeerd ben je net zo tevreden als wij zijn. Nogmaals dikke mercie C. en H.👍👍👍 🔝🔝🔝

   SOFIE De rijcke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 10. Frans
  | Beantwoorden
  Bij Deba keukens binnengestapt en de eerste keer met een goed gevoel buitengestapt. Overtuigd van C. zijn kunde, zijn passie en de kwaliteit van de keukens , later toch een tweede afspraak gemaakt om onze droomkeuken te bestellen. We staan 100% achter ons ontwerp en we zijn 100% gerust dat onze keuken gerealiseerd zal worden zoals we het voor ogen hebben. De communicatie verliep vlekkeloos en we voelden ons begrepen omdat C. zijn tijd nam om alles uitgebreid te bespreken. We kijken uit naar de plaatsing!

  Frans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 11. DC
  | Beantwoorden
  Op een zondag gingen we eens een kijkje nemen bij DEBA Keukens. Daar viel ons oog op op een keuken die wel leunde naar hoe wij onze ideale keuken zagen. Eens thuis maakte we direct een afspraak. Tijdens die afspraak was er meteen een klik met C. Al rap voelde hij aan wat we wouden en begon met ons mee te denken. Na die afspraak keken we uit naar de 3D tekening, die volledig was wat we wouden. Onze nieuwbouw start binnenkort, maar wij kunnen alvast niet wachten naar de plaatsing van onze droomkeuken!

  DC geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 12. Marleen Bracke
  | Beantwoorden
  Tweede stap naar realisatie van onze nieuwe keuken is een feit. Verkoper C had duidelijk goed naar onze bedenkingen geluisterd en het hele project werd grondig overlopen, geen enkel detail werd vergeten. Wijzigingen groot of klein, de verkoper is pas tevreden als hij tevreden klanten voor zich ziet.Nu kunnen we echt op onze beide oren slapen… onze keuken wordt super. Eens de voorschotfactuur is betaald gaat de keuken in bestelling. We kijken er zo naar uit.

  Marleen Bracke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 13. Fam van buyten
  | Beantwoorden
  Door toeval beland bij deba keukens maar wat een gelukkig toeval is dit geweest eerste kennismaking was meteen zeer positief we werden door christoph geholpen man wat een topverkoper behulpzaam attent en niets was te veel gevraagd ondertussen is onze nieuwe keuken geplaatst en dit door een topplaatser ongelofelijke vakman alles tot in de puntjes verzorgd we zijn zeer tevreden van deba keukens wat mij betreft zouden ze meer reclame mogen maken zodat er meer mensen kunnen genieten van deze service alvast een welgemeende dank aan christoph en zijn team een tevreden klant

  Fam van buyten geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Verelst
   | Beantwoorden
   Zonet voor de tweede maal een keuken besteld bij Deba. Onze eerste ervaring was zo positief, dat we nu voor de tweede maal bij hen zijn beland. Prijs/kwaliteit top. Verkoper C. doet zijn job met passie, denkt mee, oog voor detail… Kortom, we zijn met een gerust gevoel buiten gestapt en kijken uit naar de plaatsing!

   Verelst geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 14. Marleen Bracke
  | Beantwoorden
  Na enkele omzwervingen bij conculega’s zijn we in onze zoektocht naar een nieuwe keuken geland bij Deba. De winkelketen is bij het grote publiek vooral bekend voor zijn ruime keuze in meubelen en accessoires maar we werden aangenaam verrast door de warme maar evenwel professionele ontvangst van verkoper C. De keuze van mogelijkheden om een droomkeuken te creëren is overweldigend. De verhouding prijs/kwaliteit gaf de doorslag… met deze keukenbouwer willen we graag in zee gaan!
  We kijken met vertrouwen uit naar de realisering van ons projectje. Bedank C.
  Familie Van Lokeren-Bracke

  Marleen Bracke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 15. Fam. Rombauts
  | Beantwoorden
  Toevallig bij het zoeken naar keukens terecht gekomen bij Deba meubelen, Belsele. Dit was onze 3e keukenwinkel van de dag.
  We hebben eerst rustig kunnen rondkijken en daarna iemand gevraagd om ons te begeleiden en een offerte op te maken.
  Zo kwamen wij bij Christoph. Hij verwelkomde ons hartelijk, luisterde eerst naar onze plannen en onze wensen, nam ons mee om voorbeelden uit de toonzaal te bekijken en dan gingen we materialen kiezen. Zo zijn we op een keuken van het huismerk Deba Keukens uitgekomen waarvan wij overtuigd zijn dat het echt degelijk kwalitatief materiaal is. Vervolgens ging hij aan de slag om onze keuken te tekenen die we voor ogen hadden, maar met goeie tips en professionele know-how verwerkt. Alles is heel vlot verlopen. Deze man weet duidelijk waarover hij spreekt en dat gaf ons vertrouwen. Ter plaatse hebben wij beslist om deze keuken aan te kopen. We kunnen nu al niet wachten tot ze geïnstalleerd wordt!

  Fam. Rombauts geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 16. Fam. Favere-Van den Abbeele
  | Beantwoorden
  Onlangs lieten we in gang en keuken vloerwerken uitvoeren en besloten we ook eens rond te kijken om de keuken te vervangen.
  Op aanbeveling kwamen we terecht bij Deba Keukens in Belsele.
  We kennen deze zaak omdat we in de regio wonen, maar dachten hierbij niet onmiddellijk aan een keukenverhaal.
  We werden daar heel vriendelijk ontvangen door Christoph, die ons vrijblijvend liet kennismaken met de verschillende mogelijkheden en kwaliteiten van hun producten. We ervaarden onmiddellijk vakkennis en gedrevenheid en maakten al vlug een volgende afspraak.
  Ondertussen hebben we een keuken besteld en zijn we goed begeleid bij de verschillende stappen. C. luistert en toetst steeds af of we mee zijn in het verhaal ; vanuit zijn ervaring doet hij ook interessante voorstellen. Als het nodig is, worden er aanpassingen gedaan. Alle afspraken worden tot nu toe stipt nagekomen en dit in een goed tempo. Er wordt geen tijd verloren. De keukenafdeling bij Deba heeft duidelijk een topteam in huis.
  En nu wachten op de plaatsing van onze keuken; we hebben er het volste vertrouwen in.

  Tip: Deba Keukens nog beter kenbaar maken bij het grote publiek!

  Fam. Favere-Van den Abbeele geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 17. JelleL
  | Beantwoorden
  Wij hebben een heel goede ervaring genoten bij Deba onder begeleiding van verkopers C. De begeleiding was met heel wat vakkennis en er goed nagedacht om binnen een budget te werken en toch zoveel mogelijk de wensen van ons in te vullen.

  De plaatsen van de keuken is heel professioneel uitgevoerd door D. De afwerkingsgraad van zowel de keuken(materialen) als de plaatsing is heel hoog en deze is een van onze lievelingsplaatsen in appartment.

  Ook de na de plaatsing werden we heel goed geholpen en kwam de plaatsen snel te plaatsen om nog een kleine wijziging door te voeren.

  Wij kunnen het alleen maar aanraden om bij Deba Keukens langs te gaan indien je opzoek bent naar een keuken waar je echt van wil genieten.

  JelleL geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 18. Van Moere
  | Beantwoorden
  Zojuist onze droomkeuken besteld bij Deba. We werden door een zeer bekwame medewerker te woord gestaan. Hij voelde perfect aan wat er voor ons belangrijk was, en besteedde hier dan ook voldoende tijd aan. En dit vinden wij maar normaal, want een keuken koop je niet elk jaar, en elk verhaal is anders.
  Gaf meteen een positief gevoel dus.
  Doordat zij volledig konden aanbieden wat wij wouden, zonder compromissen en door de correcte prijs, hebben we dan ook niet getwijfeld. Leuk is ook dat je hier terecht kan voor zowel een instapkeuken als voor absolute topkwaliteit, voor ieder (budget) wat wils dus.
  Wij kijken heel erg uit naar het verdere verloop en zullen na de plaatsing hier opnieuw een review plaatsen.

  Van Moere geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 19. Nathalie & Shirley
  | Beantwoorden
  Na onze bestelling van onze keuken bij Deba Keukens, was het eindelijk zo ver. Ze kwamen de keuken leveren en plaatsen! Eindelijk is onze droom werkelijkheid geworden en hebben we de keuken van ons dromen in ons huis staan!

  Chapeau voor zowel de verkoper als de plaatser. Alles werd met zoveel liefde geplaatst en afgewerkt, dit doen ze nergens anders na! Elk detail was belangrijk voor de plaatser en elk ‘onvoorzien probleempje’ werd met zorgvuldigheid opgelost, zonder meerprijs! De verkoper was steeds bereikbaar en behulpzaam, zelfs tot op heden.

  De liefde en manier van werken/plaatsen onderscheidt hun van alle andere keukenwinkels.

  Aanrader!

  Bedankt!

  Nathalie & Shirley geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 20. Buyl
  | Beantwoorden
  Gisteren onze nieuwe keuken besteld bij Deba keukens. Vriendelijke ontvangst van verkoper C. Houd rekening met onze keuzes, helpt bij het samenstellen en geeft advies en raad wat het beste is bij het nieuwe project. Niet opdringerig en op rustige manier onze nieuwe keuken uitgewerkt op pc. Waarvan we een prachtig resultaat hebben. Een aanrader, en nu uitkijken naar de plaatsing van onze keuken. fam. Buyl.

  Buyl geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 21. Fam. Lippens
  | Beantwoorden
  Op zoek naar een nieuwe keuken, toevallig bij DEBA terechtgekomen.
  Daar zagen we het type keuken dat we mooi vinden.
  Verkoper C. kwam naar ons toe en nam alle tijd om te luisteren naar wat we op zoek waren.
  Zijn ontwerp beantwoordde dan ook aan wat we juist voor ogen hadden.
  Hij heeft ons dan ook van begin tot eind bijgestaan.
  Alle vragen werden correct beantwoord en bij twijfels werden we steeds gerustgesteld.
  Ook willen we de twee installateurs niet vergeten.
  Zij hebben zeer mooi werk geleverd en de problemen die opdoken werden steeds heel correct opgelost.
  We genieten enorm van de nieuwe keuken.

  Fam. Lippens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 22. Karen Smet
  | Beantwoorden
  Ik kwam naar DEBA om een bed te kopen en was verrast er ook keukens aan te treffen.
  Aangezien ik al een hele tijd uitkeek om mijn ietwat afgeleefde keukentje te vervangen, trokken de ruime keuze, de stijl en de interessante prijzen mijn volle aandacht.
  Verkoper K. sprak me aan op allesbehalve opdringerige wijze, stelde vele vragen en luisterde aandachtig naar mijn wensen.
  Zo slaagden we er samen in om een juiste keuze te maken die zowel mijn volle goesting is als binnen mijn gestelde budget valt.
  Ik ben blij dat dankzij de sympathieke hulp en meedenken van de verkoper ik na jaren zoeken en twijfelen eindelijk zal kunnen genieten van een moderne, nieuwe keuken.

  Karen Smet geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 23. Eline Verlinde
  | Beantwoorden
  Onze keukentablet (dekton Kairos) ligt nu ook en onze keuken is volledig af. 🙂 Het blad is prachtig en in verstek gesneden langs de zijkanten mee. We zijn super tevreden van A tot Z. Heel vriendelijke mensen en ze kennen hun vak. Kwalitatief ook zeer tevreden! We zouden het direct opnieuw doen via Deba.

  Eline Verlinde geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 24. Vermeulen-Fels
  | Beantwoorden
  Enkele maanden geleden hebben we een keuken gekocht bij Deba meubelen te Belsele.
  Van bij het eerste bezoek aan de mooie toonzaal, met een groot aanbod van keukens, werden we al zeer vakkundig bij gestaan door de verkoper Christoph, die alle tijd voor ons nam om naar onze wensen te luisteren zonder opdringerig te zijn. Wij zijn die zelfde dag met een bestelbon naar huis gegaan, maar vooral met een goed gevoel dat we de juiste beslissing hadden genomen.
  De levering van de keuken verliep zoals afgesproken en het installeren werd vakkundig, correct en tot in de kleinste details zeer goed uitgevoerd. Een dikke proficiat aan de installateur.
  Ik zou iedereen, die zich een nieuwe keuken wil aanschaffen, willen aanraden om zeker langs te gaan bij Deba meubelen te Belsele.
  Het is een aanrader!
  Alleen vind ik het spijtig dat ze zo weinig reclame maken, want het is een aanbod en service waar ze best trots op mogen zijn.

  Vermeulen-Fels geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 25. Marc Van buyten
  | Beantwoorden
  Vandaag een keuken gekocht bij deba wat een positieve ervaring was dat de verkoper cristof was top hij was helemaal mee in ons verhaal want we hadden het kopen van een keuken wel wat onderschat het is niet het zelfde al een salon kopen bij het kopen van een keuken moet er vertrouwen zijn en dit vertrouwen is cristof helemaal waard we hadden bij het eerste contact meteen een goed gevoel en dat is zo gebleven tot het ondertekenen van het contract dus deba keukens is voor ons zeker een aanrader kitty en Marc

  Marc Van buyten geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 26. M & J
  | Beantwoorden
  Voor onze nieuwbouwwoning gingen wij bij verschillende keukenwinkels langs. Bij de grote namen kregen we al snel het gevoel dat het louter om verkoop ging. Ons bezoek aan de verschillende winkels was voor ons puur informatief: wat vinden we mooi, welk prijskaartje komt daar bij kijken, … Van zodra de verkopers uit de grote winkels merkten dat we nog niet zouden kopen, kon het gesprek voor hun niet snel genoeg afgerond worden. Voor ons was het snel duidelijk: als een verkoper niet de tijd wil nemen om ons een woordje uitleg te geven, komen we in een latere fase van onze bouw ook niet terug naar zo’n winkel.

  Uiteindelijk kwamen we bij Deba terecht, dat was meteen een heel ander verhaal. De verkopers zijn super vriendelijk en geven je meteen een welkom gevoel. Ze hebben kennis van zaken en staan je met plezier te woord, ook al is het nog maar informatief. Na een eerste gesprek hebben we meteen een 2e afspraak vastgelegd bij verkoper C. Mijn vriend en ik hadden een vrij duidelijk beeld van hoe onze droomkeuken er zou uitzien. C. durft andere ideeën voor te stellen en geeft op een professionele en vriendelijke manier zijn mening. Samen zijn we tot een mooier resultaat gekomen dan dat we oorspronkelijk voor ogen hadden. Door de ervaring van de verkoper en de persoonlijke aanpak gaf C. ons meteen veel vertrouwen. Voor ons was het dan ook snel beslist: hier kopen we met plezier onze keuken.

  Ondanks dat Deba een minder gekende keukenzaak is, zijn wij alvast erg tevreden. Weinig winkels waar je zo gehoord wordt als klant. Wij kijken alvast uit naar de plaatsing en het resultaat. Een echte aanrader!

  M & J geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 27. De Loose - De Beule
  | Beantwoorden
  Deba keukens werkt met een zeer persoonlijke aanpak. Hier ben je geen zoveelste klant/nummer, maar nemen ze de tijd om mee te denken aan de best mogelijke opstelling voor de ruimte, en die past bij wat je wil. Zelfs bij kleine details waar je zelf niet aan denkt, wordt stilgestaan. Wij werden begeleidt door C. en vonden dit een zeer aangename ervaring. Hij is iemand die spreekt vanuit een hart voor goeie en functionele keukens, niet vanuit het doel om zo veel mogelijk geld af te troggelen. Een echte aanrader!

  De Loose - De Beule geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 28. Sofia3e
  | Beantwoorden
  Professioneel geholpen bij de opbouw van m’n keuken. Deskundige uitleg en nu benieuwd naar de oplevering

  Sofia3e geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 29. Kevin B
  | Beantwoorden
  Net een keukenofferte getekend bij Deba.
  Een zeer vriendelijke verkoper (W.) die ons veel tijd gaf om alles te regelen zonder opdringerig te zijn. Alles werd duidelijk uitgelegd over welke mogelijkheden er waren enz.
  We kijken alvast uit naar onze nieuwe keuken!

  Kevin B geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 30. Jana en Mathias
  | Beantwoorden
  Al een jaar lang waren we bezig met het ontwerpen van onze eigen keuken. Aanvankelijk wilden we de keuken zelf maken (mijn partner is schrijnwerken 😉) maar uiteindelijk toch gekozen om ze uit handen te geven, en wel bij Deba Keukens.

  Ons volledig vooraf gemaakt ontwerp kan eindelijk gerealiseerd worden. We werden steeds zeer vriendelijk geholpen en begeleid door C. Elke vraag en wens die we hadden was nooit teveel en hij deed er alles aan om de keuken binnen ons budget te laten passen.

  We spraken verschillende malen af om de keuken in detail te bespreken zodat zeker al onze wensen werden ingewilligd. Dit waren steeds erg aangename gesprekken waar er tussen het serieuze werk plaats was voor een grapje, een lach en persoonlijke babbels. Ook mailen kon, wanneer we tussendoor vragen of bezorgheden hadden.

  Nu kijken we er erg naar uit om onze eigen ontworpen keuken binnen enkele maanden te plaatsen. We kozen namelijk voor zelfplaatsing wat ook bij Deba keuken kan!

  Hoewel Deba keukens minder bekend is, zijn we alvast erg tevreden over hun aanpak. Hopelijk zijn we binnenkort even te tevreden over de realisatie! Maar daar twijfelen we alvast niet aan!

  Jana en Mathias geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 31. Nathalie & Shirley
  | Beantwoorden

  Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken. Na een lange zoektocht hebben wij uiteindelijk onze droomkeuken gevonden bij Deba keukens. Wij waren gaan kijken in hun toonzaal en hadden daar een keuken gezien die ons interesseerden.
  Hier sprak een aangename verkoper ons aan en bood zijn hulp aan, zonder opdringerig over te komen.

  Na een babbel wist hij meteen wat wij voor het oog hadden. Hij zorgde ervoor dat we een keuken kozen die we super mooi vonden en tevens binnen ons budget was (hier heeft hij voor gezorgd, want eerst viel deze niet binnen ons budget maar hij heeft veel moeite gedaan om het alsnog in ons budget te doen passen).

  Er is een zeer persoonlijke aanpak aanwezig waarbij wij als klant enorm worden betrokken in het gehele proces! Van het kiezen van de keuken, tot opmeten, etc.
  Elk detail wordt besproken en aangepast naar onze wensen! Niets is teveel gevraagd! Communicatie is hier de key!

  Voor ons was het niet altijd duidelijk wat we exact wilden en de verkoper C. hielp ons hierbij! Hij liet dingen visueel zien, waardoor het voor ons veel makkelijker en duidelijker was wat we wilden! Bedankt hiervoor!

  Nu wachten we met veel ongeduld af naar het moment dat onze keuken wordt geplaatst! ^_^

  Deba keukens, persoonlijke aanpak met goede communicatie! TOP!

 32. Ivo Mettepenningen
  | Beantwoorden

  Onze nieuwe keuken voldoet aan alle verwachtingen, vanaf ons eerste bezoek kregen we een correcte en eerlijke uitleg van Meneer C., hij gaf ons professioneel advies, en we konden er rustig rond kijken zonder een opdringere verkoper. Uiteindelijk hebben we onze keuken besteld aan een zeer goede prijs.
  De plaatsing van onze keuken was dik in orde, er bestaan nog stielmannen, en Deba heeft ze in huis !
  De keukenafdeling is zeer zeker een aanrader, duidelijkheid, zeer goede prijzen en vriendelijke en eerlijke mensen !
  Een tevreden familie,
  Ivo en Marianne Mettepenningen Vanhoyweghen

 33. Amelien Vanacker
  | Beantwoorden

  Net een keuken aangekocht bij C. van Debakeukens. Na het eerste gesprek al volledig overtuigd van de kwaliteit van de keuken en van het deskundige advies die we kregen! Er werd naar elke vraag die we stelden goed geluisterd en overal kregen we een duidelijk antwoord op.
  Tot zover zijn we heel tevreden van het verloop van alles, ook naar communicatie toe (antwoorden van mails of telefoons) verloopt alles perfect!
  We hebben er alle vertrouwen in dat onze keuken met oog voor detail zal geplaatst worden.
  We posten sowieso het resultaat van de afgewerkte keuken in een latere post!
  Een aanrader om langs te gaan als je op zoek bent naar een nieuwe keuken!

 34. Jelle
  | Beantwoorden

  Heel goed geholpen door C. tijdens het samenstellen van de keuken. Heeft veel kennis van zaken. Tot zover heel tevreden. Ook het opmeten van de keuken verliep vlot.

 35. Gunther - Aalst
  | Beantwoorden

  Hallo,
  3 maanden geleden beslisten we om een nieuwe keuken te laten plaatsen.
  We bezochten 3 grote keukenzaken, zodat we duidelijk konden vergelijken.
  Deba Keukens is dan niet meteen de grootste maar ze moeten op geen enkel vlak onderdoen. We kregen professionele uitleg door Dirk en Kristof. Zeer duidelijke offerte. Geen meerprijzen of supplementen achteraf. Geen opdringerige verkopers wat we bij de “grotere keukenzaken” wel gevoeld hebben.
  Tot nog toe kan ik geen enkel minpunt opnoemen. We kijken dan ook enorm uit naar de plaatsing binnen 3 weken.
  Wordt vervolgd

  • Schelfhout wim
   | Beantwoorden

   Eind 2020 hebben we onze keuken besteld bij DEBA.We zijn daar in contact gekomen met c. C. heeft ons door heel het proces van begin tot het einde fantastisch goe bijgestaan, niks was teveel alles is tot in de details besproken.20 maart zijn ze onze keuken dan komen plaatsen. H. de keukenplaatser heeft ons bij de hele plaatsing betrokken,alles is tot in de puntjes geplaatst,er was zelfs een beetje schade aan de hangkast dat ons helemaal niet was opgevallen maar H. ziet alles(dit gaat opgelost worden).We hebben een super ervaring achter de rug zowel met c als met H. Bij elk probleem of vraag heeft c. ons altijd goed geholpen en opgelost.We zijn super tevreden van onze keuken en in het bijzonder van c. en H. jullie zijn topkerels en iedereen mag het weten.

  • Gunther
   | Beantwoorden

   Ondertussen zijn we Augustus 2021, we leven ondertussen al 2 maanden met en in onze DEBA keuken.
   Alles werd geplaatst door H. die echt super wel leverde. Niets maar dan ook niets op aan te merken.
   Heb zelden zo’n vakman aan het werk gezien, rustig, geen stress, niet rap rap, maar over nagedacht.
   Een dag langer aan gewerkt dan voorzien, maar beschouw dit eerder als een pluspunt.
   Kwaliteit afleveren was hier echt prioriteit.
   Het is een mooie praktische keuken tot in de puntjes afgewerkt. Een kleine vergetelheid werd na zijn verlof meteen aangepast. Voor ons zeker een 10/10
   Proficiat K. en je Team

 36. Shaunii Fonteyne
  | Beantwoorden

  Super professioneel advies gekregen wanneer wij onze keuken wouden samenstellen. Bij verschillende grote merken geweest maar Deba stak er met kop en schouders bovenuit. Nu is onze keuken geïnstalleerd en ik moet zeggen WAW! Bedankt voor jullie advies , naadloze plaatsing en de follow-up nadien

 37. BDB
  | Beantwoorden

  Wij hadden alvast een héél fijne ervaring bij DEBA meubelen, op de keukenafdeling. Het belangrijkste voor ons was dat verkoper Christophe de tijd nam tot we echt zeker waren van elk onderdeel. Van het keuken eiland tot de kleur van de spotjes. We zijn dan ook heel tevreden met ons ontwerp van de op maat gemaakte keuken, die best wel uniek zal zijn. Het persoonlijke accent zorgt ervoor dat het geen dertien-in-dozijn-keuken geworden is, echt super! We kijken dan ook erg uit naar de nieuwe keuken die al binnen enkele weken zal geplaatst worden.

 38. Marc & Els Van Oost - Smet
  | Beantwoorden

  Super tevreden over Deba keukens Belsele!
  Het ontwerp, de opmeting, de levering, de plaatsing alles verliep heel vlot!
  We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Een echte aanrader!

 39. Kenny
  | Beantwoorden

  Frigo/vriezer is al kapot (2,5jaar) slechte service, hebben de keuken zelf niet eens afgewerkt na veel maal bellen nog niet afgewerkt zelf dan maar gedaan want wij wouden ook vooruit.

  Zal zeker hier nooit meer iets aankopen en andere informeren hoe ze hier te werk gaan poeslief in heb begin tot je krabbel gezet hebt voor aankoop. Dan hoor je ze niet meer of teggen hun zin.

 40. john
  | Beantwoorden

  Niet voor herhaling vatbaar

  Eerste afspraak kon niet doorgaan omdat de keuken niet besteld was bij de fabriek. Mail niet verstuurd of niet aangekomen, wie zal het zeggen…
  Ter compensatie werd de oude keuken bij de volgende afspraak gratis uitgebroken en alle komende elektrisiteitswerken waren gratis.

  Tweede afspraak. oude keuken afgebroken en nog een extra elektrische leiding gelegd op kosten van Deba
  Dag erna levering van nieuwe keuken. Nadien bleek dat er stukken ontbraken en dat er ook foute afmetingen waren.
  Hetgeen er was al voorlopig geplaatst en aangesloten. Daarbij heeft hij ook een paar dingen beschadigd. 3 dagen later kwam er een vervang-kookvuur.
  Vaatwas werkte niet naar behoren. Deba liet een technieker van Bosh komen (garantie). Bleek dat de afvoer verstopt zat door een transportdopje (moest de plaatser normaal weggenomen hebben bij aansluiting). Geen garantie, maat Deba heeft de kosten op zich genomen.

  2 maanden later de volgende afspraak. Terug de zaken heropmeten en beschadigingen doorgeven.

  2 maanden later werd de keuken eindelijk afgewerkt. De plaatser van dienst had 3 dagen nodig om het vorige geklungel op te lossen. Maar nu is het in orde, op een paar kleine details na. Die herstel ik dan zelf wel. Heb het gehad met Deba :-/

  In het totaal heeft het dus iets meer dan 6 maand geduurd eer de keuken af was.

  Hopelijk gaat de keuken nu heel lang mee. De kwaliteit van de kasten is nog af te wachten natuurlijk….

 41. Gery D
  | Beantwoorden

  duur en slechte service!
  Wij kochten een nieuwbouwappartement in de laatste fase en hadden geen keuze meer qua keuken, maar mochten op speciale vraag toch enkele toestellen omwisselen tegen betere modellen + bijkomende kasten bestellen. We kregen hiervoor een korting door de terugname van de bestaande modellen. De minprijs komt echter overeen met de verkoopprijs van de losse toestellen bij andere firma’s! (bvb: 2000 euro bij deba tov 1200 euro bij een elektro zaak) In plaats van een voordeel te doen zijn wij dus in het zak gezet geweest. Het komt neer dat wij onze oude toestellen hebben weg gegeven ivm de voordeligste concurrent (minprijs terugname bij deba 800 euro)! Bij de productie van extra kasten had deba een communicatiefout gemaakt. Deze kasten zullen met 2 maand vertraging worden geleverd. Als compensatie wou men wel an de toestellen komen brengen. Er werd speciaal gewacht op het op voorraad zijn van de oven, bij installatie (8u smorgens, als eerste post, wij mosten weg) kwam de technieker 3 kwartier te laat en was er geen oven. Wij kregen bericht dat de plaatsing vandaag zonder fout zou plaats vinden tussen 7 en 8u smorgen. Om half 8 kregen wij telefoon dat de technieker wou vertrekken, maar de oven zich in een magazijn bevond dat maar om 8u30 open ging… Er werd afgesproken voor deze avond… to be continued?

  • Gery D
   | Beantwoorden

   In navolging van mijn eerdere negatieve reactie mag het ook worden gezegd wanneer de zaken goed verlopen. Wij zagen nadien dat Deba een ‘laagste prijsgarantie’ aanbied. De tijdspanne was normaal al verlopen maar toch deed de directie ons een heel mooi gebaar met een cadeaubon ter compensatie! Wij zijn dus zeker tevreden met de manier waarop de zaak werd behandeld. Overigens was dit de enige mindere ervaring. Wij kochten eerder ook onze zetel bij Deba, welke zelfs voor de voorziene termijn geleverd was! Ook de ophaling en huren van een bestelwagen verliep vlot. Wij zijn nu in volle verwachting van onze extra keukenkasten die normaal vanaf deze week zouden kunnen geleverd worden!

 42. Dominique
  | Beantwoorden

  Slechte service … niks in orde en de betaling moest volledig gebeuren voordat de levering gelost werd!!!

 43. Van steenlandt
  | Beantwoorden

  verkeerde kast , vanalles kapot,
  Maten kloppen niet zoals gevraagd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)