Deba keukens ervaringen? Bekijk hier alle Deba keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Deba keukens langs in Belsele? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Deba keukens.

Deba keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Deba keukens in Belsele
Uw ervaring met Deba keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Deba keukens in Belsele.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Deba keukens algemene informatie

Deba Keukens heeft één vestiging gevestigd in Belsele, in België. Deba keukens is opgericht door Alfons De Belie in 1950 als een meubelwinkel in Sint-Niklaas. Alfons verkocht eerst alleen stoelen, tafels en Kasten. De naam Deba staat voor, DE Bellie Alfons. Deba keukens biedt u kwalitatieve keukens en 10 jaar garantie op meubelen. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Deba keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Deba keukens

Het bedrijf staat bekend om te beste prijs-kwaliteitsverhouding sinds 1976. Uw keuken wordt van A tot Z ontworpen en geplaatst door eigen team, gedurende dit proces staat dezelfde keukenexpert u ter woord.

Openingsuren

maandag
10:00–18:30
dinsdag
Gesloten
woensdag
10:00–18:30
donderdag
10:00–18:30
vrijdag
10:00–18:30
zaterdag
10:00–18:30
zondag
13:30 – 18:30

 

4.9 op basis van 10 reviews

26 Responses

 1. Fam. Lippens
  | Beantwoorden

  Op zoek naar een nieuwe keuken, toevallig bij DEBA terechtgekomen.
  Daar zagen we het type keuken dat we mooi vinden.
  Verkoper C. kwam naar ons toe en nam alle tijd om te luisteren naar wat we op zoek waren.
  Zijn ontwerp beantwoordde dan ook aan wat we juist voor ogen hadden.
  Hij heeft ons dan ook van begin tot eind bijgestaan.
  Alle vragen werden correct beantwoord en bij twijfels werden we steeds gerustgesteld.
  Ook willen we de twee installateurs niet vergeten.
  Zij hebben zeer mooi werk geleverd en de problemen die opdoken werden steeds heel correct opgelost.
  We genieten enorm van de nieuwe keuken.

 2. Karen Smet
  | Beantwoorden

  Ik kwam naar DEBA om een bed te kopen en was verrast er ook keukens aan te treffen.
  Aangezien ik al een hele tijd uitkeek om mijn ietwat afgeleefde keukentje te vervangen, trokken de ruime keuze, de stijl en de interessante prijzen mijn volle aandacht.
  Verkoper K. sprak me aan op allesbehalve opdringerige wijze, stelde vele vragen en luisterde aandachtig naar mijn wensen.
  Zo slaagden we er samen in om een juiste keuze te maken die zowel mijn volle goesting is als binnen mijn gestelde budget valt.
  Ik ben blij dat dankzij de sympathieke hulp en meedenken van de verkoper ik na jaren zoeken en twijfelen eindelijk zal kunnen genieten van een moderne, nieuwe keuken.

 3. Eline Verlinde
  | Beantwoorden

  Onze keukentablet (dekton Kairos) ligt nu ook en onze keuken is volledig af. 🙂 Het blad is prachtig en in verstek gesneden langs de zijkanten mee. We zijn super tevreden van A tot Z. Heel vriendelijke mensen en ze kennen hun vak. Kwalitatief ook zeer tevreden! We zouden het direct opnieuw doen via Deba.

 4. Vermeulen-Fels
  | Beantwoorden

  Enkele maanden geleden hebben we een keuken gekocht bij Deba meubelen te Belsele.
  Van bij het eerste bezoek aan de mooie toonzaal, met een groot aanbod van keukens, werden we al zeer vakkundig bij gestaan door de verkoper Christoph, die alle tijd voor ons nam om naar onze wensen te luisteren zonder opdringerig te zijn. Wij zijn die zelfde dag met een bestelbon naar huis gegaan, maar vooral met een goed gevoel dat we de juiste beslissing hadden genomen.
  De levering van de keuken verliep zoals afgesproken en het installeren werd vakkundig, correct en tot in de kleinste details zeer goed uitgevoerd. Een dikke proficiat aan de installateur.
  Ik zou iedereen, die zich een nieuwe keuken wil aanschaffen, willen aanraden om zeker langs te gaan bij Deba meubelen te Belsele.
  Het is een aanrader!
  Alleen vind ik het spijtig dat ze zo weinig reclame maken, want het is een aanbod en service waar ze best trots op mogen zijn.

 5. Marc Van buyten
  | Beantwoorden

  Vandaag een keuken gekocht bij deba wat een positieve ervaring was dat de verkoper cristof was top hij was helemaal mee in ons verhaal want we hadden het kopen van een keuken wel wat onderschat het is niet het zelfde al een salon kopen bij het kopen van een keuken moet er vertrouwen zijn en dit vertrouwen is cristof helemaal waard we hadden bij het eerste contact meteen een goed gevoel en dat is zo gebleven tot het ondertekenen van het contract dus deba keukens is voor ons zeker een aanrader kitty en Marc

 6. M & J
  | Beantwoorden

  Voor onze nieuwbouwwoning gingen wij bij verschillende keukenwinkels langs. Bij de grote namen kregen we al snel het gevoel dat het louter om verkoop ging. Ons bezoek aan de verschillende winkels was voor ons puur informatief: wat vinden we mooi, welk prijskaartje komt daar bij kijken, … Van zodra de verkopers uit de grote winkels merkten dat we nog niet zouden kopen, kon het gesprek voor hun niet snel genoeg afgerond worden. Voor ons was het snel duidelijk: als een verkoper niet de tijd wil nemen om ons een woordje uitleg te geven, komen we in een latere fase van onze bouw ook niet terug naar zo’n winkel.

  Uiteindelijk kwamen we bij Deba terecht, dat was meteen een heel ander verhaal. De verkopers zijn super vriendelijk en geven je meteen een welkom gevoel. Ze hebben kennis van zaken en staan je met plezier te woord, ook al is het nog maar informatief. Na een eerste gesprek hebben we meteen een 2e afspraak vastgelegd bij verkoper C. Mijn vriend en ik hadden een vrij duidelijk beeld van hoe onze droomkeuken er zou uitzien. C. durft andere ideeën voor te stellen en geeft op een professionele en vriendelijke manier zijn mening. Samen zijn we tot een mooier resultaat gekomen dan dat we oorspronkelijk voor ogen hadden. Door de ervaring van de verkoper en de persoonlijke aanpak gaf C. ons meteen veel vertrouwen. Voor ons was het dan ook snel beslist: hier kopen we met plezier onze keuken.

  Ondanks dat Deba een minder gekende keukenzaak is, zijn wij alvast erg tevreden. Weinig winkels waar je zo gehoord wordt als klant. Wij kijken alvast uit naar de plaatsing en het resultaat. Een echte aanrader!

 7. De Loose - De Beule
  | Beantwoorden

  Deba keukens werkt met een zeer persoonlijke aanpak. Hier ben je geen zoveelste klant/nummer, maar nemen ze de tijd om mee te denken aan de best mogelijke opstelling voor de ruimte, en die past bij wat je wil. Zelfs bij kleine details waar je zelf niet aan denkt, wordt stilgestaan. Wij werden begeleidt door C. en vonden dit een zeer aangename ervaring. Hij is iemand die spreekt vanuit een hart voor goeie en functionele keukens, niet vanuit het doel om zo veel mogelijk geld af te troggelen. Een echte aanrader!

 8. Sofia3e
  | Beantwoorden

  Professioneel geholpen bij de opbouw van m’n keuken. Deskundige uitleg en nu benieuwd naar de oplevering

 9. Kevin B
  | Beantwoorden

  Net een keukenofferte getekend bij Deba.
  Een zeer vriendelijke verkoper (W.) die ons veel tijd gaf om alles te regelen zonder opdringerig te zijn. Alles werd duidelijk uitgelegd over welke mogelijkheden er waren enz.
  We kijken alvast uit naar onze nieuwe keuken!

 10. Jana en Mathias
  | Beantwoorden

  Al een jaar lang waren we bezig met het ontwerpen van onze eigen keuken. Aanvankelijk wilden we de keuken zelf maken (mijn partner is schrijnwerken 😉) maar uiteindelijk toch gekozen om ze uit handen te geven, en wel bij Deba Keukens.

  Ons volledig vooraf gemaakt ontwerp kan eindelijk gerealiseerd worden. We werden steeds zeer vriendelijk geholpen en begeleid door C. Elke vraag en wens die we hadden was nooit teveel en hij deed er alles aan om de keuken binnen ons budget te laten passen.

  We spraken verschillende malen af om de keuken in detail te bespreken zodat zeker al onze wensen werden ingewilligd. Dit waren steeds erg aangename gesprekken waar er tussen het serieuze werk plaats was voor een grapje, een lach en persoonlijke babbels. Ook mailen kon, wanneer we tussendoor vragen of bezorgheden hadden.

  Nu kijken we er erg naar uit om onze eigen ontworpen keuken binnen enkele maanden te plaatsen. We kozen namelijk voor zelfplaatsing wat ook bij Deba keuken kan!

  Hoewel Deba keukens minder bekend is, zijn we alvast erg tevreden over hun aanpak. Hopelijk zijn we binnenkort even te tevreden over de realisatie! Maar daar twijfelen we alvast niet aan!

 11. Nathalie & Shirley
  | Beantwoorden

  Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken. Na een lange zoektocht hebben wij uiteindelijk onze droomkeuken gevonden bij Deba keukens. Wij waren gaan kijken in hun toonzaal en hadden daar een keuken gezien die ons interesseerden.
  Hier sprak een aangename verkoper ons aan en bood zijn hulp aan, zonder opdringerig over te komen.

  Na een babbel wist hij meteen wat wij voor het oog hadden. Hij zorgde ervoor dat we een keuken kozen die we super mooi vonden en tevens binnen ons budget was (hier heeft hij voor gezorgd, want eerst viel deze niet binnen ons budget maar hij heeft veel moeite gedaan om het alsnog in ons budget te doen passen).

  Er is een zeer persoonlijke aanpak aanwezig waarbij wij als klant enorm worden betrokken in het gehele proces! Van het kiezen van de keuken, tot opmeten, etc.
  Elk detail wordt besproken en aangepast naar onze wensen! Niets is teveel gevraagd! Communicatie is hier de key!

  Voor ons was het niet altijd duidelijk wat we exact wilden en de verkoper C. hielp ons hierbij! Hij liet dingen visueel zien, waardoor het voor ons veel makkelijker en duidelijker was wat we wilden! Bedankt hiervoor!

  Nu wachten we met veel ongeduld af naar het moment dat onze keuken wordt geplaatst! ^_^

  Deba keukens, persoonlijke aanpak met goede communicatie! TOP!

 12. Ivo Mettepenningen
  | Beantwoorden

  Onze nieuwe keuken voldoet aan alle verwachtingen, vanaf ons eerste bezoek kregen we een correcte en eerlijke uitleg van Meneer C., hij gaf ons professioneel advies, en we konden er rustig rond kijken zonder een opdringere verkoper. Uiteindelijk hebben we onze keuken besteld aan een zeer goede prijs.
  De plaatsing van onze keuken was dik in orde, er bestaan nog stielmannen, en Deba heeft ze in huis !
  De keukenafdeling is zeer zeker een aanrader, duidelijkheid, zeer goede prijzen en vriendelijke en eerlijke mensen !
  Een tevreden familie,
  Ivo en Marianne Mettepenningen Vanhoyweghen

 13. Amelien Vanacker
  | Beantwoorden

  Net een keuken aangekocht bij C. van Debakeukens. Na het eerste gesprek al volledig overtuigd van de kwaliteit van de keuken en van het deskundige advies die we kregen! Er werd naar elke vraag die we stelden goed geluisterd en overal kregen we een duidelijk antwoord op.
  Tot zover zijn we heel tevreden van het verloop van alles, ook naar communicatie toe (antwoorden van mails of telefoons) verloopt alles perfect!
  We hebben er alle vertrouwen in dat onze keuken met oog voor detail zal geplaatst worden.
  We posten sowieso het resultaat van de afgewerkte keuken in een latere post!
  Een aanrader om langs te gaan als je op zoek bent naar een nieuwe keuken!

 14. Jelle
  | Beantwoorden

  Heel goed geholpen door C. tijdens het samenstellen van de keuken. Heeft veel kennis van zaken. Tot zover heel tevreden. Ook het opmeten van de keuken verliep vlot.

 15. Gunther - Aalst
  | Beantwoorden

  Hallo,
  3 maanden geleden beslisten we om een nieuwe keuken te laten plaatsen.
  We bezochten 3 grote keukenzaken, zodat we duidelijk konden vergelijken.
  Deba Keukens is dan niet meteen de grootste maar ze moeten op geen enkel vlak onderdoen. We kregen professionele uitleg door Dirk en Kristof. Zeer duidelijke offerte. Geen meerprijzen of supplementen achteraf. Geen opdringerige verkopers wat we bij de “grotere keukenzaken” wel gevoeld hebben.
  Tot nog toe kan ik geen enkel minpunt opnoemen. We kijken dan ook enorm uit naar de plaatsing binnen 3 weken.
  Wordt vervolgd

  • Schelfhout wim
   | Beantwoorden

   Eind 2020 hebben we onze keuken besteld bij DEBA.We zijn daar in contact gekomen met c. C. heeft ons door heel het proces van begin tot het einde fantastisch goe bijgestaan, niks was teveel alles is tot in de details besproken.20 maart zijn ze onze keuken dan komen plaatsen. H. de keukenplaatser heeft ons bij de hele plaatsing betrokken,alles is tot in de puntjes geplaatst,er was zelfs een beetje schade aan de hangkast dat ons helemaal niet was opgevallen maar H. ziet alles(dit gaat opgelost worden).We hebben een super ervaring achter de rug zowel met c als met H. Bij elk probleem of vraag heeft c. ons altijd goed geholpen en opgelost.We zijn super tevreden van onze keuken en in het bijzonder van c. en H. jullie zijn topkerels en iedereen mag het weten.

  • Gunther
   | Beantwoorden

   Ondertussen zijn we Augustus 2021, we leven ondertussen al 2 maanden met en in onze DEBA keuken.
   Alles werd geplaatst door H. die echt super wel leverde. Niets maar dan ook niets op aan te merken.
   Heb zelden zo’n vakman aan het werk gezien, rustig, geen stress, niet rap rap, maar over nagedacht.
   Een dag langer aan gewerkt dan voorzien, maar beschouw dit eerder als een pluspunt.
   Kwaliteit afleveren was hier echt prioriteit.
   Het is een mooie praktische keuken tot in de puntjes afgewerkt. Een kleine vergetelheid werd na zijn verlof meteen aangepast. Voor ons zeker een 10/10
   Proficiat K. en je Team

 16. Shaunii Fonteyne
  | Beantwoorden

  Super professioneel advies gekregen wanneer wij onze keuken wouden samenstellen. Bij verschillende grote merken geweest maar Deba stak er met kop en schouders bovenuit. Nu is onze keuken geïnstalleerd en ik moet zeggen WAW! Bedankt voor jullie advies , naadloze plaatsing en de follow-up nadien

 17. BDB
  | Beantwoorden

  Wij hadden alvast een héél fijne ervaring bij DEBA meubelen, op de keukenafdeling. Het belangrijkste voor ons was dat verkoper Christophe de tijd nam tot we echt zeker waren van elk onderdeel. Van het keuken eiland tot de kleur van de spotjes. We zijn dan ook heel tevreden met ons ontwerp van de op maat gemaakte keuken, die best wel uniek zal zijn. Het persoonlijke accent zorgt ervoor dat het geen dertien-in-dozijn-keuken geworden is, echt super! We kijken dan ook erg uit naar de nieuwe keuken die al binnen enkele weken zal geplaatst worden.

 18. Marc & Els Van Oost - Smet
  | Beantwoorden

  Super tevreden over Deba keukens Belsele!
  Het ontwerp, de opmeting, de levering, de plaatsing alles verliep heel vlot!
  We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Een echte aanrader!

 19. Kenny
  | Beantwoorden

  Frigo/vriezer is al kapot (2,5jaar) slechte service, hebben de keuken zelf niet eens afgewerkt na veel maal bellen nog niet afgewerkt zelf dan maar gedaan want wij wouden ook vooruit.

  Zal zeker hier nooit meer iets aankopen en andere informeren hoe ze hier te werk gaan poeslief in heb begin tot je krabbel gezet hebt voor aankoop. Dan hoor je ze niet meer of teggen hun zin.

 20. john
  | Beantwoorden

  Niet voor herhaling vatbaar

  Eerste afspraak kon niet doorgaan omdat de keuken niet besteld was bij de fabriek. Mail niet verstuurd of niet aangekomen, wie zal het zeggen…
  Ter compensatie werd de oude keuken bij de volgende afspraak gratis uitgebroken en alle komende elektrisiteitswerken waren gratis.

  Tweede afspraak. oude keuken afgebroken en nog een extra elektrische leiding gelegd op kosten van Deba
  Dag erna levering van nieuwe keuken. Nadien bleek dat er stukken ontbraken en dat er ook foute afmetingen waren.
  Hetgeen er was al voorlopig geplaatst en aangesloten. Daarbij heeft hij ook een paar dingen beschadigd. 3 dagen later kwam er een vervang-kookvuur.
  Vaatwas werkte niet naar behoren. Deba liet een technieker van Bosh komen (garantie). Bleek dat de afvoer verstopt zat door een transportdopje (moest de plaatser normaal weggenomen hebben bij aansluiting). Geen garantie, maat Deba heeft de kosten op zich genomen.

  2 maanden later de volgende afspraak. Terug de zaken heropmeten en beschadigingen doorgeven.

  2 maanden later werd de keuken eindelijk afgewerkt. De plaatser van dienst had 3 dagen nodig om het vorige geklungel op te lossen. Maar nu is het in orde, op een paar kleine details na. Die herstel ik dan zelf wel. Heb het gehad met Deba :-/

  In het totaal heeft het dus iets meer dan 6 maand geduurd eer de keuken af was.

  Hopelijk gaat de keuken nu heel lang mee. De kwaliteit van de kasten is nog af te wachten natuurlijk….

 21. Gery D
  | Beantwoorden

  duur en slechte service!
  Wij kochten een nieuwbouwappartement in de laatste fase en hadden geen keuze meer qua keuken, maar mochten op speciale vraag toch enkele toestellen omwisselen tegen betere modellen + bijkomende kasten bestellen. We kregen hiervoor een korting door de terugname van de bestaande modellen. De minprijs komt echter overeen met de verkoopprijs van de losse toestellen bij andere firma’s! (bvb: 2000 euro bij deba tov 1200 euro bij een elektro zaak) In plaats van een voordeel te doen zijn wij dus in het zak gezet geweest. Het komt neer dat wij onze oude toestellen hebben weg gegeven ivm de voordeligste concurrent (minprijs terugname bij deba 800 euro)! Bij de productie van extra kasten had deba een communicatiefout gemaakt. Deze kasten zullen met 2 maand vertraging worden geleverd. Als compensatie wou men wel an de toestellen komen brengen. Er werd speciaal gewacht op het op voorraad zijn van de oven, bij installatie (8u smorgens, als eerste post, wij mosten weg) kwam de technieker 3 kwartier te laat en was er geen oven. Wij kregen bericht dat de plaatsing vandaag zonder fout zou plaats vinden tussen 7 en 8u smorgen. Om half 8 kregen wij telefoon dat de technieker wou vertrekken, maar de oven zich in een magazijn bevond dat maar om 8u30 open ging… Er werd afgesproken voor deze avond… to be continued?

  • Gery D
   | Beantwoorden

   In navolging van mijn eerdere negatieve reactie mag het ook worden gezegd wanneer de zaken goed verlopen. Wij zagen nadien dat Deba een ‘laagste prijsgarantie’ aanbied. De tijdspanne was normaal al verlopen maar toch deed de directie ons een heel mooi gebaar met een cadeaubon ter compensatie! Wij zijn dus zeker tevreden met de manier waarop de zaak werd behandeld. Overigens was dit de enige mindere ervaring. Wij kochten eerder ook onze zetel bij Deba, welke zelfs voor de voorziene termijn geleverd was! Ook de ophaling en huren van een bestelwagen verliep vlot. Wij zijn nu in volle verwachting van onze extra keukenkasten die normaal vanaf deze week zouden kunnen geleverd worden!

 22. Dominique
  | Beantwoorden

  Slechte service … niks in orde en de betaling moest volledig gebeuren voordat de levering gelost werd!!!

 23. Van steenlandt
  | Beantwoorden

  verkeerde kast , vanalles kapot,
  Maten kloppen niet zoals gevraagd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)