Duurdere apparaten sieren de keuken

Onze wereld wordt met de dag moderner. Niet alleen onze wereld maar onze keukens dus ook. De keukens die worden verkocht zijn steeds duurder en zitten ook steeds duurdere apparatuur in. In deze blog gaan wij u laten zien wat er allemaal meespeelt.

Het merk Grundig, dat de meesten wel kennen van radio’s en televisies, introduceerde in 2016 een compleet inbouwassortiment voor in de keuken. Maar dat was nog niks, nog geen jaar later kwamen ze terug met een hele serie vrijstaande apparaten. Waaronder; koel/vries-combinaties, vaatwassers, warmtepompdrogers en wasmachines. Grundig heeft verstandige zaken gedaan en goed over nagedacht hoe de mens in de loop van de jaren bereid is om uit te geven aan een keuken. In de tijd van nu is de mens hier bereid om de portemonnee los te trekken voor nieuw moderne maar ook mooie producten die onze toekomst en het leven stukje bij stukje makkelijker maken.

Hub

Ooit gehoord van QuickDrive? Ook wel de nieuwe innovatie van Samsung. En deze innovatie, daar zit wel een prijsje aan. QuickDrive is de nieuwe trommeltechnologie in wasmachines. Door deze mooie en moderne uitvinding van Samsung kunnen de wasbeurten zelfs gehalveerd worden. Hier een korte uitleg over wat de QuickDrive doet: de was maakt in de nieuwe trommel een schommelende beweging, in de vorm van een acht, en wordt daardoor sneller schoon. Maar kost dat dan niet veel meer water of elektriciteit? Nee het is zelfs zuiniger, deze machine wast tot wel 20% zuiniger. En dat terwijl het resultaat hetzelfde blijft als ooit van te voren.

Stoere krachtpatser

Het Zwitserse Schulthess heeft een prima oplossing gevonden voor grote gezinnen die vaak en veel moeten wassen. In eind 2017 lanceerde het kwalitatief hoogwaardige merk, dat actief is in het hogere segment, de Multi Family Home. Met deze stoere krachtpatser van een wasmachine met een inhoud van 9 kilo, 1.600 toeren motor kun je tot wel vijftig wasbeurten per week draaien. Dat zijn er dan ook maar liefst 25.000 wasjes per jaar. Er zit dan wel een prijsje van 2.699 euro aan… maar dan heb je wel een wasmachine die volumineus textiel, zoals kussens en dekbedden aan kan. Dit is niet de eerste keer dat Schulthess een nieuwe lijn huishoudelijke was- en droogapparaten introduceert. In april 2016 deden ze dat ook al.

Duowasautomaat

Twee keur op deur kloppen en kunnen zien dat er melk, boter, groente en de rest van de inhoud in de koelkast staat, dat kan toch niet? Ja zeker kan dat wel, het merk LG kwam met een wel heel bijzonder keuken apparatuur. De Amerikaanse Door-in-Door koelkast met KnocKnock systeem genaamd “LG InstaView”. Deze koelkast hoef je dus niet te openen om de de inhoud te kunnen zien. Op de IFA (Europa’s grootste elektronica- en witgoedvakbeurs) in Berlijn werd afgelopen jaar de trendy koelkast gelanceerd. Door het KnockKnock systeem is het dus Door-in-Door, waardoor je de koelkast alleen opent om het product direct eruit te halen, hierdoor lijdt deze koelkast tot wel 41% minder kouverlies. Hier betaal je dan ook wel geld voor, deze trendy koelkast kost maar liefst 2.499 euro in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)