Frank Quintens keukens ervaringen? Bekijk hier alle Frank Quintens keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Frank Quintens keukens langs in Koersel? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Frank Quintens keukens.

Hoe was uw ervaring met Frank Quintens keukens in Koersel
Uw ervaring plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Frank Quintens keukens in Koersel.

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

Frank Quintens keukens algemene informatie

Frank Quintens Keukens heeft één vestiging gevestigd in Koersel, in België. Een schrijnwerker welke bekend staat om zijn vakmanschap. Uw hulp bij het inrichten van uw interieur. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Frank Quintens keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Frank Quintens

Gedurende het hele proces heeft u één contactpersoon. Het bedrijf is gespecialiseerd in een sober ontwerp, met een degelijke en duurzame afwerking. U kunt terecht voor landelijke, moderne en tijdloze keukens.

 1. EGI1965
  | Beantwoorden

  Frank Quintens heeft mijn keuken 4 maanden geleden geplaatst en het is een pareltje.Ik was op 5 plaatsen gaan kijken: Dovy Ham, De Abdij Boutersem, Frank (Quintens) Koersel-Beringen, DSM Genk, Wara Genk (in die volgorde). Frank was de enige die spontaan alternatieven voorstelde voor wat ik in gedachten had en het eindresultaat bevat dus heel veel keuzes waarvan ik niet eens wist dat het bestond of werd aangepast op zijn advies. Frank was de enige die geen toonzaal, geen verkoper, geen secretaresse heeft. Dat betekent dat je moet accepteren dat hij moeilijker bereikbaar is en meer dan eens (enkele dagen) later opdaagt dan op het afgesproken moment. En overleggen doe je bij jouw thuis of tussen de machines van zijn werkplaats. Afgaande op deze ervaring concludeer ik dat je 15%-25% meer betaalt als je in zee gaat met een bedrijf met (meerdere) showrooms.

  Ik wou handgrepen want gangbare griploze ontwerpen veroorzaken 10 a 12 cm onbereikbare ruimte in de kasten. Frank zag dat niet zitten en kwam met Blum Servodrive voor lades en Hettich Servo’s voor koelkast en vriezer. Na gewennig blijkt dat extreem handig te werken en er is geen ruimteverlies.
  Frank raadde een apothekerskast af: risico op onhandelbaar gewicht en eventueel doorplooien. Het zijn nu praktische kasten geworden met individuele (bovenaan glazen) lades.
  Frank heeft 2 hoeksystemen geplaatst: Rational Corner, dat de ruimte in hoekkast maximaal gebruikt en 80kg kan dragen / handiger is dan de meer gebruikte “Le Mans” of roterende systemen die je kastdeur mee laten draaien. Ik heb een kleine rotatiestage in mijn bovenste hoekkast maar de deuren zijn er niet op vastgemaakt.
  Omdat alles op maat gemaakt werd, heb ik onder mijn kookplaat lades van 115 cm breed met 5cm blindplaat. Frank was de enige die daar dergelijke lade kon leveren. De Siemens EX901LVV1E kookplaat is een absolute aanrader van 90cm breedte. Alle andere bedrijven wilden er een 90 cm kast plaatsen (lades zijn dan ong. 85cm) met totaal 30cm blindplaat. Mijn hele werkblad is 20mm dikke Dekton en twee muren zijn tussen bovenkast en onderkast volledig afgewerkt met Dekton paneel in 1 stuk. Er is meer dan 5m spatrand van 14cm hoge Dekton.
  Frank kwam met het mooiste ontwerp, maar als enige met 2D tekeningen. Frank was iets meer dan 25% goedkoper dan Dovy (daar was elektro minderwaardig, had ik 3 bovenkasten minder en had ik 6mm keramiek werkblad. De spatrand zou 7cm hoog zijn). De Abdij zat in dezelfde prijsklasse als Dovy (wat nu Dekton wand is zou dan afgewerkt worden met glasplaat. Het werkblad was wel 20mm Dekton. Dezelfde 3 kasten minder en minderwaardige elektro / zelfs 1 oven minder). Bij Wara Genk zou ik ongeveer hetzelfde gekregen hebben als bij Frank, maar die waren net iets meer dan 20% duurder (Wara zou mijn 2de keuze geweest zijn omdat ze absoluut niet opdringerig waren en zeer vriendelijk, ook toen ik hun informeerde dat zij 2de waren. En een collega heeft er zeer goede ervaring mee).
  Ergst was DSM-Genk: het ontwerp was mooi en vergelijkbaar met dat van Frank en Wara (maar zij waren sneller klaar al waren ze laatst gevraagd). Met houten werkblad en Bauknecht apparaten was de prijs belachelijk hoog: hetzelfde als Dovy maar duidelijk minderwaardig materiaal. Dat werd dan zogezegd verlaagd met een DSM korting van 6000Eur en “daar ging nog eens 5000Eur af als ik nu of nooit tekende”. Ik heb hierop “nooit” geantwoord. “Ik zou de 5000Eur korting enkel behouden als ik nu tekende en later waren aanpassingen mogelijk”. Maar ik besefte goed genoeg dat ik geen onderhandelingspositie meer had nadat mijn kribbel gezet was. Ik heb dus geantwoord “ik ga hier buiten met het idee dat jullie dit bedrag (dus zonder de laatste 5000Eur korting) vragen voor houten werkblad en dan concludeer ik dat jullie belachelijk duur zijn, dus DSM ligt er uit”. Ineens kreeg ik alsnog bedenktijd, maar ik heb uiteindelijk nee gezegd. Als je iemand wil bedriegen voor je begonnen bent hoeft het voor mij niet meer.
  Mijn advies: wil je beperkte toonzaal, ga eens naar Wara Genk. Wil je 20-25% meer betalen voor toonzaal & reclame: ga naar Dovy of De Abdij. Maar 1 ding weet ik zeker: in tegenstelling tot Donald, heeft Frank niet alleen mijn keuken gemaakt maar ook geplaatst alsof het de zijne was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)