franssen keukens ervaringen

Franssen keukens ervaringen? Alle Franssen keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Franssen  keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Franssen  keukens.

Franssen keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Franssen keukens
Uw ervaring met Franssen keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Franssen keukens.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Franssen keukens algemene informatie

Franssen keukens heeft vestigingen in Hasselt, Maasmechelen, Merkplas, Overpelt, Lommel en Geel. Het bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de keukenbranche. Momenteel heeft de derde generatie de leiding, zonen Alain en Patrick Franssen. Bent u benieuwd? Bekijk hier de website van Franssen keukens voor meer informatie, tips en openingstijden.

Uniek aan Franssen keukens

Alle producten worden in België geproduceerd, in eigen atelier. Het bedrijf is gespecialiseerd in alle stijlen keukens en hebben een groot gamma aan materialen en kleuren.

12 Responses

 1. Griet
  | Beantwoorden

  Ben al 2 jaar wachtende op mijn offerte voor maatkasten in slaapkamers, badkamer.
  Binnen gekomen in Lommel, vroeg de man die Nu op TV komt in hun reclamespot,
  Van waar we waren, Van Geel zeiden we.
  Hij zei waarom gaan jullie dan niet naar de winkel in Geel ?
  Hij zou moeten blij zijn, den stommerik, niet dus.
  Onze wensen en tekeningen toch daar gelaten bij de vrouwelijke medewerker onder zijn toeziend oog.
  Nooit van zijn leven zien ze ons nog, dat die gast nog niet bankroet is, misschien binnenkort wel, anders moet je geen klanten ronselen op TV.
  Groetjes aan de Sukkels in Lommel.

 2. h
  | Beantwoorden

  Fransen , korte reactie van 1 medewerkster meer waren er niet , 1 vraag gesteld , hoek keukens?
  Ben met een andere klant bezig maar die daar staat is 6000 euro maar was een rechthoekig
  keukenblok. Verdere reactie , nee geen verstand van andere modellen en prijzen, maak maar een afspraak of vraag een offerte ? Voor wat , een bij benadering geschatte grootte, kleur of indeling?
  Daaaaaag Fransen , mij zie hier NOOOOOOIT meer.

 3. Tinne
  | Beantwoorden

  Franssen keukens Hasselt: Wij hebben 5 keukenfirma’s bezocht en vergeleken op alle vlakken (prijs, kwaliteit, afwerking, service, mogelijkheden, maatwerk) en Franssen Keukens kwam er als beste uit. In de winkel in Hasselt heeft Dirk ons geholpen met het ontwerpen van onze droomkeuken. Wij willen hem bedanken voor zijn geduld en voor het meedenken om tot een ideaal ontwerp te komen. De plaatsing is heel vlot verlopen. De plaatsers hebben vakkundig en netjes gewerkt. Na plaatsing waren er enkele zaken die nog opgelost/bijgesteld dienden te worden maar Franssen heeft dit professioneel aangepakt en alles tot in de puntjes in orde gebracht. Wij zijn heel blij dat we met deze firma in zee zijn gegaan en dat we nu kunnen genieten van een kwalitatieve, degelijke keuken. Een aanrader!

 4. Michel vanrusselt
  | Beantwoorden

  Na verschillende keukenwinkels te hebben bezocht terecht gekomen bij Franssen Keukens te Hasselt.
  Dadelijk goed en vriendelijk geholpen door Melina vragen niet achter je budget, juiste uitleg van verschil in materialen en prijzen en niet opdringerig en het plan getekend zoals wij het in gedachten hadden. Na een 3 tal bezoeken bij Franssen keuken gekocht.Zijn ze komen plaatsen 15/10/2018 ook hier geen problemen alle afspraken van levering tot einde plaatsing correct verlopen. Geplaatst door een vakman. Er waren een paar kleine mankementen maar deze waren dezelfde dag al opgelost. We hebben de keuken nu een maand in gebruik en zijn super tevreden en ook van de toestellen.
  Goede prijs -kwaliteit en top service .
  Bedankt.

 5. viviane deckers
  | Beantwoorden

  Beste,
  Dit wil ik kwijt, onze eerste indruk ,super, mijn ontwerp heb ik via mail gestuurd zijkanten van de kasten tot op de grond eiland zijkanten tot op de grond,prijsofferte gekregen, afspraak gemaakt ,wij hebben de keuken gekocht identiek zoals in de toonzaal zie bijlage ?als we tekende kregen we inductie potten gratis erbij, ok wij hebben getekend en waren gelukkig.
  Enkele maanden later kwamen ze de keuken plaatsen en er was van alles mis, kasten niet tot op de grond ,eiland niet op de grond ,witte plastieken toppen op de vijzen zelfs niet uitgefreest,handgrepen geplaats waar druktoetsen moesten komen,er komt iemand ter plaatse Jan Noelanders kijken en ja inderdaad eiland was verkeerd,maar de rest wilden ze niet veranderen want we hadden getekend voor akkoord en op het plan waren er onder te toestellen stippellijnen getekend waarvan wij dachten dat het een betekenis had voor de toestellen open en toe te doen omdat we daar ook druktoetsen hadden staan op plan wat ze dan weer niet hebben gedaan,enz ,en er komt maar geen oplossing,en de zijkant hebben ze en sokkel geplaatst in plaat van op de grond,terwijl ik dat op mail zo had gevraagd,van dit alles heb ik bewijs en zelfs die jan zei dat waarschijnlijk de verkoper met de tekening te maken de handgrepen onder de toestellen vergeten te verwijderen is maar je hebt getekend ,kei erg dat ze dit niet willen oplossen 21000 euro voor een nieuwe klant,ben dus niet te spreken over franssens keukens.In bijlage de keuken hoe ze moest zijn die we hadden gekozen en ik zal in de volgende recencie foto sturen hoe ik ze heb gekregen waar ze niks willen aan doen.

  • viviane deckers
   | Beantwoorden

   vervolg van mijn vorige recencie keuken

 6. Gijs van den Oever
  | Beantwoorden

  Na een bezoek aan de batibouw vandaag bezocht. Verkoopt u ook keukens? Nou, we hebben ze wel, maar verkopen doen we ze niet. Wat een desinteresse bij het personeel. Ik zou ze vandaag nog ontslaan. Mijn eigen ontwerp was klaar incl. een complete lijst met Studioline van Siemens. We werden niet eens welkom geheten. Het leek zelfs dat men het maar lastig vond dat we ze bezochten . Hadden we soms audientie moeten aanvragen? Hoort zegt het voort. Ons budget gaan we daar in 3 termijnen achterlaten. Nu niet, dan niet en nooit niet.

  • Franssen Keukens
   | Beantwoorden

   Beste Gijs,

   Wat jammer om te lezen. Mag ik vragen in welke showroom u bent langs geweest? Dan kunnen we het intern bespreken wat er juist is verkeerd gelopen.

   Met vriendelijke groet,

   Het Franssen Keukens-team

  • Franssen Keukens
   | Beantwoorden

   Beste Gijs,

   Wat jammer om te lezen. Mag ik vragen in welke showroom u bent langs geweest? Dan kunnen we intern bespreken wat er juist is verkeerd gelopen.

   Met vriendelijke groet,

   Het Franssen Keukens-team

  • Ellen Thielemans
   | Beantwoorden

   Ik heb helaas net hetzelfde ervaren daarnet. Wij hadden al een idee van de indeling van onze keuken en eventuele toestellen en gingen geïnteresseerd naar Franssen Merksplas voor een prijsofferte en advies.
   De ontvangst, het gesprek en de bendiening waren ronduit arrogant en onvriendelijk!

 7. Rigo en Diana
  | Beantwoorden

  Wij hadden 4 keukenwinkels bezocht met het oog op een aankoop van een landelijke keuken,eerst Dovy deze maken veel reclame maar bedriegen het hardst,het plan was goed de prijs trok op niets om uiteindelijk 10000 euro lager te belanden(Raar toch).De volgende was de keukenbouwer,plan trok op niets prijs nog minder.Dsm keukens minst vriendelijk en slecht verder geholpen.

  Franssen keukens Merksplas was een echte verademing,de verkoper Dominique stelde een plan op en dat was meteen raak.De showroom is super mooi en eerst dachten we dit valt buiten ons budget maar zij geven een eerlijke prijs en geven de uitgave die andere in reclame steken rechtstreeks aan de klant.Super mooie keuken hebben wij ondertussen tegen een ongelooflijk mooie prijs.Service,opmeting noem maar op,allemaal top.Een absolute aanrader!Vergeet Dovy,Dsm en ga echt bij Franssen langs voor een eerlijke keukenprijs.

  • Franssen Keukens
   | Beantwoorden

   Dag Rigo en Diana,

   Wat fijn om te lezen! Daar doen we het tenslotte allemaal voor. Geniet van jullie nieuwe keuken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)