gopa-keukens-ervaringen

Gopa keukens ervaringen? Bekijk hier alle Gopa keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Gopa keukens langs in Limburg? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Gopa keukens.

Gopa keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Gopa keukens in Limburg
Uw ervaring met Gopa keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Gopa keukens in Limburg.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Gopa keukens algemene informatie

Gopa Keukens heeft één vestiging gevestigd in Maaseik, in België. In 1945 is Gopa keukens opgericht door Dhr. Goossens. Dit familiebedrijf heeft al ruim 40 een vaste waarde op de keukenmarkt. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Gopa keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Gopa keukens

Het bedrijf is gespecialiseerd in moderne en landelijke keukens, uw keuken wordt in eigen atelier ontwikkelt en gelakt. Door de hoogstaande kwaliteit biedt Gopa u 15 jaar garantie. Er wordt alleen gewerkt met binnenhuisarchitecten en niet met verkopers.

7 klantgetuigenissen

 1. Marc
  | Beantwoorden
  Hebben een keuken bij Gopa besteld. De plaatsing werd prima uitgevoerd. Professioneel team plaatsers, proper en vriendelijk. Top kwaliteit van de materialen. Bij plaatsing werd een productiefout vastgesteld. Deze werd asap opgelost. We genieten met volle teugen van onze (leef)keuken. Een aanrader. Nogmaals bedankt.

  Marc geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Angelo S
  | Beantwoorden
  15 jaar geleden een tijdloze keuken bij gopa gekocht. Mooi strak design, greeploos met granieten bladen. Keuken is in de jaren stevig gebruikt en ziet er nog altijd uit als de dag can de plaatsing. Ik ben soms erg gemakkelijk en hang nogal een een vochtige theedoek over een deur van het kastje onder de spoelbak. Ieder ander kastje zou gescheurd zijn, echter is de kwaliteit zo goed dat erna 14 jaar niets aan het deurtje te zien is. Nu 2022 in ons nieuwe huis komt er uiteraard weer een gopa keuken in. Nogmaals de kwaliteit is ongekend.

  Angelo S geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Josiane
   | Beantwoorden
   We hebben onze keuken nu bijna 5 jaar en zijn zeer tevreden.
   Na een kleine herstelling is ze weer zo goed als nieuw.
   Bedankt Gopa !

   Josiane geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3. Jonckers
  | Beantwoorden

  Wij hebben onze gopa-keuken nu 12 jaar staan. Ze wordt heel goed onderhouden, er wordt nooit gerookt bij ons maar toch hebben we vergeelde randen. We hebben nu dus een 2 kleurige lelijke keuken.

 4. wimmie
  | Beantwoorden

  Wij hebben wel 3 keukenzaken bezocht alvorens iemand ons wees op Gopa keukens. Wij werden geadviseerd door Pierre. Dit was / is onze 5e keuken in ons leven, en we hebben alleen maar lof!
  Zowel in de ontwerp fase als de oplevering staat service voorop en, ondanks de corona perikelen, vooral ook in België, zijn we uitstekend geholpen.
  Wat een prettig bedrijf en goede service!!!

  • Gelissen
   | Beantwoorden

   Beste Wimmie,

   Zou ik zo vrij mogen zijn wat u voor de keuken ongeveer heeft betaald. We zijn zelf ook met Gopa keukens bezig en weten eigenlijk niet in welke richting we moeten denken qua prijs. Ik hoop dat u mij kunt helpen.
   Mvg. Ivo

 5. Ivan
  | Beantwoorden

  We hebben een badkamermeubel laten ontwerpen en plaatsen door Gopa keukens.
  Het is een mooi ontwerp geworden met zeer praktische lades en onderhoudsvriendelijk blad met wasbakken uit één stuk.
  De plaatsing is vakkundig en volgens afspraak gebeurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)