Ilo keukens ervaringen

Ilo keukens ervaringen? Bekijk hier alle Ilo keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Ilo keukens langs in Drongen? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Ilo keukens.

Ilo keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Ilo keukens in Drongen
Uw ervaring met Ilo keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Ilo keukens in Drongen.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Ilo keukens algemene informatie

Ilo Keukens heeft één vestiging gevestigd in Drongen, in België. Bij Ilo keukens helpen ze u door samen met u een keukens te creëren die volledig op maat is en aan al uw wensen voldoen. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Ilo keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Ilo keukens

Het bedrijf heeft keukens van verschillende stijlen in het assortiment. Ilo keukens heeft samenwerkingen met genomineerde bedrijven, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteit keuken.

4 klantgetuigenissen

 1. Benjamin
  | Beantwoorden

  Wij kochten recent een nieuwe woning en gingen onze nieuwe keuken gaan kiezen bij ilo keuken, waar wij goed ontvangen werden. Correcte opvolging en plaatsing, veel mogelijkheden en een goede dienst na verkoop.
  Ik ben alvast tevreden en zou zeker opnieuw bij ilo gaan.

 2. Andie
  | Beantwoorden

  Om jonge koppels een hoop miserie te besparen deze reactie
  Ook ik kocht een ilo keuken, en geen goedkope, met niets dan miserie, om het wat kort te houden enkel de grootste kemel. De inbouwkast voor de frigo is bovenaan 8 mm smaller dan onderaan, vanvoor valt dat niet op door het frontpaneel, maar om de frigo er toch in te krijgen hebben ze de lechten enkele mm afgeveild, waardoor ze vlug afbraken. Ik steek nu dunne, flauwere lechten tussen die iedere 3 maand moeten vervangen worden. Ilo keukens weigert langs te komen of te helpen, als ik de frigo ooit wil vervangen moet ik een volledig niewe inbouwkast laten maken. En zo heb ik nog wel enkele serieuze flaters, dus bespaar je veel miserie en blijf weg bij ilo keukens, mooie keukens maar amateuristisch geplaatst, en geenenkele dienst na verkoop

 3. Andy
  | Beantwoorden

  Beetje laat, maar beter laat dan nooit…wij hebben al tien jaar een ILO keuken , en we zijn zeer tevreden tot nu toe. Niks komt los, of scheurt of verkleurt, de deuren zijn nog als nieuw, maar ik geef toe, de hele goedkoopste zijn ze niet, maar ook niet de duurste…je moet ook goed bedenken dat de plaatser ook bekangrijk, deze kan super zijn maar je kan ook pech hebben en iemand hebben die mss minder vakkundig is…dit heeft niks met ilo te maken…en als er iets verkeerd is en je laat dit weten aan ilo, en de week erna komen ze het oplossen, ben je dan tevreden, of juist niet? Sommigen zullen zeggen hoh twas verkeerd, en anderen zullen zeggen dat ze tevreden zijn want dat het direct opgelost werd…..dus das bij elke bekende en grote keukenbouwer hetzelfde….ook de plaatser telt…en de apparaten staan ook apart van de keuken zelf…

 4. An Schepens
  | Beantwoorden

  Iemand ervaring met Ilo keukens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)