keo keukens ervaringen

Keo keukens ervaringen? Bekijk hier alle Keo keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Keo keukens langs in Sint-Niklaas? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Keo keukens.

Keo keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Keo keukens in Sint-Niklaas
Uw ervaring met Keo keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Keo keukens in Sint-Niklaas.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Keo keukens algemene informatie

Keo Keukens heeft één vestiging gevestigd in Sint-Niklaas, in België. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Keo keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

2 klantgetuigenissen

 1. Filip Van Raemdonck
  | Beantwoorden

  Wij zijn ZEER tevreden over Keo keukens! Momenteel zijn wij aan het ontwerp van onze 2de keuken die wij bij hen kopen bezig. Ook voor vrienden van ons is het reeds de 2de maal dat zij een keuken bij hen kopen. Mijn zus die ook aan het bouwen is hebben wij ook net keo aangeraden.

 2. WR
  | Beantwoorden

  Over een periode van 15 jaar kochten wij 3 nieuwe keukens bij KEO, één dressing en lieten wij één bestaande keuken aanpassen.
  Telkens waren wij enthousiast over de creativiteit, de stiptheid en de prijsstelling.
  Om deze redenen hebben wij meerdere vrienden/familieleden KEO aangeraden – ook zij waren onverdeeld tevreden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)