keukengalerij-keukens ervaringen

Keukengalerij keukens ervaringen? Bekijk hier alle Keukengalerij keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Keukengalerij keukens langs in Bilzen? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Keukengalerij keukens.

Keukengalerij keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Keukengalerij keukens in Bilzen
Uw ervaring met Keukengalerij keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Keukengalerij keukens in Bilzen.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Keukengalerij keukens algemene informatie

Keukengalerij Keukens heeft één vestiging gevestigd in Bilzen, in België. Bij Keukengalerij ze u een veel mogelijkheden aan als het gaat om keuken. Ook bieden ze u professioneel advies aan. Het is een jong dynamisch bedrijf met gedreven werknemers, dat momenteel vijf jaar bestaat.

Bent u benieuwd? Bekijk dan hier de website van Keukengalerij keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Keukengalerij keukens

Na uw keuken te hebben ontworpen, kan de adviseur u virtueel laten rondlopen in uw nieuwe keuken. Op deze manier krijgt u een realistisch beeld van hoe uw keuken eruit komt te zien.

Openingsuren

maandag
10:00 – 18:00
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

 

2 klantgetuigenissen

 1. SCHELLINGEN Robert
  | Beantwoorden

  Top bedrijf met zeer correcte en professionele zaakvoerder, welke volledig autonoom werkt. Alles volgens afspraak, perfecte plaatsing, zowel bij mij zelf alsook bij diverse familieleden en vrienden (6x keuken).
  Sterke prijs, zonder enige afbreuk aan kwaliteit of garantie.

 2. Franky
  | Beantwoorden

  Slechte ervaring heb een sachsen keuken laten plaatsen na een paar maanden begon er overal lak af te springen na contact hierover is er een vertegenwoordiger komen kijken , er was een fout in de lak ( zeer slecht gelakt waardoor de verf los komt) die werd goedgekeurd voor dit herstellen . Vandaag had ik contact opgenomen met de keukengalerij en vertelde mij dat dit niet onder garantie valt en niet hersteld zal worden , in mijn contract staat duidelijk dat ik er 5 jaar garantie op heb,mooie service waar ik het er niet bij laat , bedankt keukengalerij !!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)