keukenkampioen keuken ervaringen

Keukenkampioen keukens ervaringen? Bekijk hier alle Keukenkampioen keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Keukenkampioen keukens langs in Schoten? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Keukenkampioen keukens.

Keukenkampioen keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Keukenkampioen keukens in Schoten
Uw ervaring met Keukenkampioen keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Keukenkampioen keukens in Schoten.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Keukenkampioen keukens algemene informatie

Keukenkampioen Keukens had één vestiging gevestigd in Schoten, Turnhout in België. Het bedrijf is in België overgenomen door Chef keukens. Bekijk hier de pagina van Chef keukens of de website.

 1. JB
  | Beantwoorden
  We zijn zeer onbeschoft behandeld en totaal niet klantvriendelijk.
  Let je even niet op? dan zit je met een keuken in je maag die 6K waard is…. maar bij deze zaak mag je 16k aftikken, en zonder hun zogenaamde kortingen kost die keuken normaal zelfs wel 21k!!

  Leuke praatjes en een hapje en drankje doen ze enkel om je om te kopen.
  Wij kregen een nieuw personeelslid die ons zou helpen om een keuken samen te stellen.

  De eerste vraag die gelijk gesteld werd, wat is je budget.
  Toen wij aangaven niet zo zeer een budget/richtprijs in gedachten te hebben en dat we gewoon wouden kijken wat een keuken naar onze wens en opstelling zou kosten werd er kort door de bocht gezegd. Ja zonder een maximale prijs kan ik niks.

  ik zie dat jullie al hele mooie keukens met A merk apparatuur hebben voor 7-8000.-. Dus laten we daar maar mee beginnen.

  Vervolgens hebben wij hier vanaf 2 uur tot bijna half 8 avonds gezeten. Geen enkel probleem en wij hebben alle geduld gehad voor de nieuwe werknemer. Alleen hadden zijn collega’s het in 1-2 uren wel gedaan. Tijdens deze procedure werden de grote AEG en Miele merken afgeraden want die waren veel te duur en hun eigen Whirlpool was beter en betaalbaarder. Prima hun zijn de specialist dus dan vertrouw je ze toch?

  Composieten blad, nee meneer dat deed ik niet! een vezel blad is veel goedkoper en net zo mooi.

  Al met al hebben wij een vrij basic keuken uitgezocht in een U vorm, Geen bovenkasten, geen Bora maar een normale afzuigkap, en weer had hij zogenaamd “toevallig” een die goedkoop moest wezen.

  om een lang verhaal kort te houden, Meneer ging onze keuken berekenen, We kregen een gratis cooker want dit was de huidige actie. Ik vraag hem nog, hebben jullie nog meer acties lopen momenteel, heel kort reageerde hij Nee.

  ondertussen moest hij wel 6-7x naar zijn collega’s om zijn tekeningen en prijzen te laten checken, prima je bent nieuw we hebben geduld.
  Vervolgens komt er een papier op tafel, daar worden oldskool wat prijzen op geschreven met een “Pen” dus niks officieels…. de linker kolom moest de advies prijs zijn, en de rechter werd hun prijs dan. Als kers op de taart werden die prijzen online vergeleken! nou super denk je toch?? Dus ik riep mediamarkt… nou daar was die niet blij mee. Nee het was alleen de Site KEUKENLOODS. Ik had hem allang door dat het onder een hoedje gespeeld werd maar goed ga je gang. Vervolgens moest dit ruim 2 uren duren voordat dat uit gerekend was. Tussendoor kregen we nog vele verkoperspraatjes te horen met : jaa hier korting daar korting, qooker gratis, dus alleen een spoelbak betalen. Kosten 500,- …. toen dacht ik al 500 EURO???? VOOR EEN STANDAARD SPOELBAK? Niet eens ingevrezen, gewoon opgelegd. Want ook dat werd veeeeeel te duur volgens hem.

  Al met al meneer is klaar, draait het papier om: kostprijs met kortingen 16.500,-….. Ik zeg hem maar dat ga ik niet voor die keuken betalen. Waarop meneer kort en beledigd antwoord, En waarom niet!!? Dus ik leg hem uit waarop, dat dit een basic keuken is, geen dure bladen of apparatuur, geen speciale kasten niks! we hebben de keuken zo goedkoop mogelijk gehouden.

  Ja maar dit is wat je wilt zegt ie, dus ik geef aan rustig te willen overleggen met mijn vriendin die naast me zit, dit vond hij blijkbaar maar gek maar ging uit eindelijk toch maar naar zijn collega om de prijs nogmaals te bespreken.
  Bij terugkomst zegt ie, wat wil je geven dan?
  Wat wil je geven dan? zitten we in een handje klap zaak dacht ik?
  Dus ik vraag hem wat kunnen jullie van de prijs maken.
  Nou meneer 16k rond!! dus ik geef hem aan dat we dat niet zien zitten en er dan eerst over na willen denken.
  Blijkbaar kon hij dit niet waarderen, waarna hij vraagt. Doe een bod dan? Uh doe een bod dan? We worden dus gedwongen dacht ik? Dus ik leg hem uit dat wij vinden dat deze keuken 10 duizend euro waard is. Vervolgens lacht meneer ons gewoon uit, ik zeg hem sorry maar wat we erbij krijgen kan dat nooit jullie prijs kosten. Vervolgens worden we weer uitgelachen waarop ik zeg dat 10 duizend nog steeds erg veel geld is.
  Hij gaat met zijn collega overleggen zegt ie.
  (die overigens omdat het half 8 was zeer gepikeerd was al) Constant lopen zuchten en op zn horloge zit te kijken, zijn vrouw al belde want hij had klanten die lang duurde? Sorry maar jou collega duurde lang maar goed.

  Samen komen ze terug gelopen en ik groet hem vriendelijk. Waarop hij mij Direct aan valt en zegt of ik dit grappig vindt. Huh Wat antwoord ik? Ja onze tijd verdoen zegt ie! Huh??? antwoord ik, ja en je bent deze jongen zijn tijd aan het verdoen met zo’n bieding. Hij heeft zoveel moeite erin gestoken. (dus ze verwachten dus dat je maar koopt dan??) Dus ik leg hem uit waarom ik dat vindt. Nou antwoorde hij, we zijn klaar dit is zonde van onze tijd, en wat wij wel niet dachten en we waren gek, ik bleef rustig en antwoord sorry maar dan houdt t op. Nou we moesten maar even downsizen als we niet genoeg Budget hadden voor zo’n keuken. Waarop ik terug zeg, uh budget? waar slaat dat op, wij willen die keuken dus ndan wordt het hem niet zeg ik. Weer wordt er gezegd ja bied serieus dan, waarop ik hem vraag of ze nog een scherpe prijs konden doen aangezien we toch graag de keuken wouden. Meneer blafte mij direct af met : Scherpe prijs HOEZO? je budget is toch 15k. Waarop ik hem zeg ooh dus zo gaat dat hier? maar ik heb geen budget gegeven. Maar dus als iemand jullie een budget geeft zorgen jullie hoe dan ook maar dat die keuken dat kost??? ongeacht of de materialen goedkoper zijn of niet. Meneer werd nog bozer en vroeg aan mij of ik dacht dat we ouderwets aan het handjeklappen waren? Terwijl hun toch echt op die manier aan het werk waren steeds en ik totaal niet!! ik gaf hem aan of hij het normaal vondt zo tegen zijn klanten te praten. Meneer pakte als een gek ondertussen alle papieren van de tafel en verfrommelde ze, liep weg en zij dat we hun tijd aan het verdoen waren.

  Dus überhaupt voordat ik het zogenaamde hand geschreven briefje had kunnen lezen helemaal had meneer deze al snel weg ge joetst wantja stel je voor dat dit naar de buiten wereld zou komen!!!? wij zijn opgestapt en kwaad de zaak uitgelopen. Wat een onbeschoft stel hier!! echt waar mensen KOOP HIER NIET!!!!!

  Wij dachten hier ook een mooie keuken te kopen..

  Als kers op de taart kom je er thuis achter dat er wel degelijk nog een actie was!!! gratis montage staat overal online!!!! en mij 8.5 x 275,- rekenen!!!!!

  JB geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)