kookhuis ervaringen

Kookhuis ervaringen? Bekijk hier alle Kookhuis ervaringen. Gaat u binnenkort bij Kookhuis langs in Kortessem? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Kookhuis.

Kookhuis ervaringen? Hoe was uw ervaring met Kookhuis in Kortessem
Uw ervaring met Kookhuis plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Kookhuis in Kortessem.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Kookhuis algemene informatie

Kookhuis heeft één vestiging gevestigd in Kortessem, in België. U kunt hier terecht voor veel verschillende stijlen keukens. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in dressings en maatkasten. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Kookhuis voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Kookhuis keukens

Uw keuken wordt samen met een keukenexpert in 3D ontworpen. Het bedrijf biedt kwaliteit merken, als AEG, Miéle, Franke, Boretti, Novy en Siemens.

 1. Guido Melotte
  | Beantwoorden
  Ik zoek 2 keukens aan te kopen voor 2 nieuwe appartementen 3550 Heusden Zolder Meylandtlaan 124
  Hoe ga ik best te werk , ik heb een ontwerp van een interieur architect.Er staat reeds een keuken in een app. van Kookhuis
  Vandaar mijn vraag
  Met vriendelijke groeten
  G.Melotte
  zaakvoerder Comm IT Consulting bv.

  Guido Melotte geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)