Koreno keukens ervaringen? Bekijk hier alle Koreno keukens ervaringen. Bekijk de reviews en recensies over deze keukenwinkel.

Koreno keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Koreno keukens in Wilrijk?
Uw ervaring met Koreno keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Koreno keukens in Wilrijk.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Koreno keukens algemene informatie

Koreno renovatie is gespecialiseerd in meerdere dingen, zoals vernieuwingen, totaalrenovaties en verbouwingen. Het werkgebied van Koreno is erg groot, het loopt van Kempen tot aan de kust. Koreno heeft een showroom in Wilrijk aan de Boomsesteenweg 440. Ben je benieuwd? Bekijk dan de website van Koreno keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Openingsuren

maandag
10:00 – 18:00
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 17:00
zondag
13:00 – 17:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)