kovera keukens ervaringen

Kovera keukens ervaringen? Alle Kovera keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Kovera keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Kovera keukens.

Kovera keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Kovera keukens
Uw ervaring met Kovera keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Kovera keukens.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Kovera  keukens vestigingen

Kovera keukens heeft één vestiging in Wilrijk, provincie Antwerpen in België. Het bedrijf is opgericht op 10 juni in 1965 door Maurice Koenig en Hilda Verschoren. De jaren erna bereide het bedrijf vier keer uit. Inmiddels zijn kinderen betrokken in de zaak en is het bedrijf uitgegroeid tot een gezond familiebedrijf met meer dan 70 werknemers. Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Kovera keukens

Door voortdurend te investeren in de modernste machines, kan uw keuken precies op maat worden gemaakt. En netjes worden afgewerkt. Om een duidelijk beeld te krijgen van hoe uw keuken wordt ontwikkelt, organiseert het bedrijf eens in de zoveel tijd een fabrieksbezoek. U kunt in eigen fabriek kijken hoe een keuken wordt ontworpen.

15 klantgetuigenissen

 1. Laura Grosjean
  | Beantwoorden

  Enorm ontevreden! Keuken niet compleet geleverd, slechte afwerking (kasten hangen scheef enz). We hebben enorm lang gewacht op een eindfactuur en ze antwoordden nooit op onze mails, na een tijdje kregen we dan een brief van hun advocaat in de bus met een enorm boete omdat we zogezegd niet wilden betalen. Na onze advocaat erop te hebben gezet is dit uiteindelijk na veel gezever in orde gekomen. Nu hebben we onze keuken 3 jaar en het hout komt al los. De kwaliteit trekt op niks en dat voor zo’n hoge prijs. Mijn tip: hier NIET KOPEN, gewoon naar ikea ofzo gaan! Kwaliteit veel beter en de prijs eveneens!

 2. Koen Verstraeten
  | Beantwoorden

  Onze eerste keuken door Kovera laten plaatsen in 1995, heel erg tevreden van de kwaliteit. Ik heb nadien zelfs mijn bureel laten inrichten door hen. Dit werd eveneens heel goed gedaan.

  We hebben dan onze eerste keuken laten vervangen door Kovera een paar jaar geleden, dit was een echte ramp. Slechte kwaliteit, slecht geplaatst (deuren scheef, schuiven die slecht open en dicht gingen, panelen scheef etc), na een aantal herstellingen hebben we dan toch de keuken maar geaccepteerd.
  Ondertussen gaat er geen enkele schuif fatsoenlijk dicht of open. Ik heb hen reeds meermaals gecontacteerd, maar buiten “we bellen terug” of “we zijn er mee bezig” krijgen we geen reaktie. Echt een droevige situatie, ik raad iedereen af om bij Kovera te kopen.

 3. martine
  | Beantwoorden

  De slechtste aankoop ooit. Ongezien geklungel. Ook wilrijk, nu koreno onbekwaam en ongeziene arrogantie. Letterlijk gezegd’ als de keuken verkocht is , is het voor mij einde verhaal!

 4. pascal
  | Beantwoorden

  Koop niet bij Kovera! Prutsers bij het installeren: vanaf de oplevering al krassen in keukenkastdeurtje dat amper sloot (ergens “tussengewrongen”omdat ze onbekwaam zijn ) en na een aantal jaren begin ‘t het gewoon uiteen te vallen (sluit niet meer, vijzen afgebroken, enz.)
  Mijd deze firma!

 5. Ldm
  | Beantwoorden

  Kovera heist op den berg: Keuken geleverd die we niet gekozen hebben , de afwerking zeer slecht , koop niet bij kovera! het zijn prutsers !!!

 6. JULIE F
  | Beantwoorden

  Zeer tevreden klant ! Een mooi doordacht ontwerp gekregen waardoor we overgegaan zijn tot aankoop. De plaatsing is prima verlopen en de kwaliteit is top !

 7. Kamy
  | Beantwoorden

  We zijn ZEER ontevreden over Kovera! Ik raad ze aan niemand aan!

 8. Vandeurzen S
  | Beantwoorden

  Ongelooflijk wat die mensen klaarspelen…kasten hangen niet op zelfde hoogte..ijzeren poten staan op houten stukjes omdat kast met spoelbak verkeerd gemeten was….met een grote boog om de winkel heen gaan en zeker niet binnen gaan.

 9. Natasja
  | Beantwoorden

  Verkoop 10/10………..aftersales 1/10…………plaatsen keuken rampzalig

 10. Van Opstal
  | Beantwoorden

  Heel slechte ervaring met Kovera keukens,na 2 dagen van geklungel en beschadigingen aan mijn binnendeuren reageren ze gewoon niet………….Deze firma mijden als de pest

 11. vos
  | Beantwoorden

  hallo Mr , ik zou graag weten of ik nieuwe kast scharnieren kan bekomen van onze keuken +- 1985 / à 90
  op de scharnieren staat op het dekplaatje kovera

 12. JP
  | Beantwoorden

  Wij zijn tevreden over de keuken en de levering maar ontevreden over de na-verkoopdienst die niet reageert op onze vraag tot herstelling van badkamerkast.

 13. Veronique
  | Beantwoorden

  Wij ook zeer ontevreden over Kovera en dan voornamelijk vesting Wilrijk!Onbetrouwbare mensen die totaal niet hun fouten willen toegeven.Na 5 maand is nu alles in orde gebracht wat er kon, sommige fouten waren helaas onherstelbaar…ook meermaals met hen gepraat, gemaild, gebeld over ons ongenoegen, maar daar wordt niet naar geluisterd…gevraagd om een commerciële geste, maar helaas, klantentevredenheid daar kennen ze weinig van 😉 echter is uitbater van Wilrijk wel gekend bij Kovera omwille van zijn fouten…voor hem telt enkel “the money” wat daarna gebeurt, interesseert hem totaal niet! spijtig dat hier niets aan kan gedaan worden, zullen nog meer slachtoffers volgen.

 14. hermine van dessel
  | Beantwoorden

  heel slechte ervaring met kovera keukens. Men had ons beloofd dat de keuken zou geplaatst zijn voor het bouwverlof wel ze staat er nu van okt. met al de gebreken die er aan zijn ,krassen op de deuren onder-en bovenpaneel zijn niet vastgemaakt ,siliconen heel slecht aangebracht en dan hebben we het nog niet over de vuiligheid die in de kasten en de schuiven liggen . Gewoonweg één grote knoeiboel waar men zich dan verschuilt achter het verschil tussen kovera die de keukens verkopen en koreno die de keukens plaatst.

 15. Anne
  | Beantwoorden

  We hebben een slechte ervaring achter de rug met Kovera.

  Een van de keukenkasten was niet goed gemaakt door de fabriek, deze moest vervangen worden, daar wij echter net over de grens wonen duurde dat heel lang voordat deze klaar was. En toen hij eenmaal geleverd was, was er weer een productie fout waardoor onze aannemer veel extra uren heeft moeten maken. Deze extra uren heeft Kovera NIET aan ons vergoed en geen enkele vorm van excuses gemaakt of een andere geste naar ons. Daar hebben wij meerdere mails over gestuurd, maar ze blijven bij hun standpunt!
  After sales consumenten service daar hebben ze bij Kovera geen kaas van gegeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)