kovera keukens ervaringen

Kovera keukens ervaringen? Alle Kovera keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Kovera keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Kovera keukens.

Kovera keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Kovera keukens
Uw ervaring met Kovera keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Kovera keukens.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Kovera  keukens vestigingen

Kovera keukens heeft één vestiging in Wilrijk, provincie Antwerpen in België. Het bedrijf is opgericht op 10 juni in 1965 door Maurice Koenig en Hilda Verschoren. De jaren erna bereide het bedrijf vier keer uit. Inmiddels zijn kinderen betrokken in de zaak en is het bedrijf uitgegroeid tot een gezond familiebedrijf met meer dan 70 werknemers. Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Kovera keukens

Door voortdurend te investeren in de modernste machines, kan uw keuken precies op maat worden gemaakt. En netjes worden afgewerkt. Om een duidelijk beeld te krijgen van hoe uw keuken wordt ontwikkelt, organiseert het bedrijf eens in de zoveel tijd een fabrieksbezoek. U kunt in eigen fabriek kijken hoe een keuken wordt ontworpen.

1 op basis van 2 reviews

23 Responses

 1. Patrick Dekoninck
  | Beantwoorden

  Keuken werd deze week geplaatst, 5 keer door een muur geboord.
  Daardoor parket beschadigd aan de andere zijde van de muur.
  Deurgrepen scheef geplaatst, Kastdeuren tot een halve cm verschil.
  Deurbekleding binnenkant beschadigd door als een gek te duwen op de boormachine om de handgrepen te plaatsen.
  Tablet om van te huilen.
  Afwasbak uit het center van spoeltafelkast geplaatst.
  Kortom ga naar Ikea veel goedkoper.
  Onbegrijpelijk dat die nog bestaan.
  Wie hier een positieve recensie plaatst is ofwel werknemer, vriend of familie.
  Gelukkig nog geen €cent betaald en dat zal zo blijven tot het laatste detail is opgelost en vergoed. (Parket)
  Dit in samenwerking met Sempels Bouwbedrijf uit Lubbeek.
  Op papier alles tot in detail bestoeft en omschreven in werkelijkheid om van te huilen.😭😭😭😭😭😭😭
  Volgt nog een recentie over de plaatsing van de vloeren, deuren terrasbetegeling, bepleistering etc etc etc.
  Bij Sempels praat men over “valt binnen de norm” ik praat over reultaatverbintenis.
  Op de laatste foto zie je in detail hoe een deurtje is afgewerkt en geplaatst.
  MAW topkwaliteit volgens Kovera en binnen de norm van Bouwbedrijf Sempels uit Lubbeek.
  Foto´s te bekijken via recensie google maps.

 2. Guido
  | Beantwoorden

  Keuken aangekocht in hoogglans wit. Wanneer de keuken geleverd wordt stellen wij vast dat de “delicate” oppervlakken op géén enkel wijze beschermd zijn en dat het geheel van kasten in de bestelwagen is “geduwd” zonder de nodige zorg. Na betaling (wel éérst betalen…) en plaatsing stellen wij vast dat de hoogglans lak op meerdere kasten en deuren vol met krassen staan!!!
  Probleem direct gemeld aan de plaatsers (???) met volgende reactie: “Het zou gaan om vuil en stof, gewoon afkuisen en anders moet ge maar naar de bureau bellen….??? Na meerdere interventies en nog langere wachttijden is eindelijk het probleem, volgens ons klant-on-vriendelijk, deels opgelost… Bepaalde problemen met afregeling en automatische sluiting van deuren is nog steeds niet opgelost en zal waarschijnlijk zo blijven???????????? Ondanks de “hoge” kostprijs van deze keuken is het zeker géén kwaliteitskeuken, eerder een miskoop. Koop een keuken bij “stielmannen”! Onder hun slogan “van klasse geniet je elke dag” kan ik enkel zeggen dat ik er dagelijks ziek van wordt.

 3. Natalie
  | Beantwoorden

  Kovera Heist o/d Berg

  F. heeft ons verrast met een mooi en doordacht ontwerp.
  Dit heeft ons doen overgaan tot aankoop.
  De plaatsing is prima verlopen. (Dikke duim voor de aanpak en afwerking)
  En we zijn ook zeer tevreden met de dienst na verkoop.
  Er was 1 klein probleempje met de wijnkoeler.
  Maar dit is vakkundig opgelost geweest.
  Zeker en vast een aanrader!

 4. Nathan Vertommen
  | Beantwoorden

  Wij kochten onze keuken bij Kovera Heist-Op-Den-Berg en waren al meteen heel tevreden met het aanbod en de hulp bij het uitkiezen.
  De plaatsing is goed verlopen.
  We zijn ook blij met de dienst na verkoop.
  Achteraf was er door een fabricagefoutje een probleempje met onze waterkraan.
  Na 1 telefoontje was er al meteen een afspraak en het was meteen opgelost.
  Een heel goede ervaring alles tesamen!

 5. De Haes Herman
  | Beantwoorden

  Keuken van Kovera > 10 jaar.
  1 spotje van 5 onder de hangkasten stuk.
  Armatuur ok maar binnenwerk, bevestiging lampje onherstelbaar stuk.
  Eigen zoektocht naar binnenwerk armatuur leidt tot niets.
  Kovera zocht in hun eigen magazijnen en vond aanvankelijk niets.
  Toen kwam Frederic.
  Binnenwerk armatuur gevonden en ik kreeg er 3 mee naar huis, GRATIS.
  Ik weet waar mijn volgende keuken vandaan zal komen.

 6. Frooninckx
  | Beantwoorden

  Kovera heeft bij ons de totaalinrichting gedaan. We zijn super tevreden. Alles is vlot verlopen vanaf ons eerste contact (zij hadden direct door wat we wilden en gaven advies voor verbeteringen) in het filiaal t.e.m de plaatsing en afwerking.
  (Met de plaatsers ook niks dan positieve ervaringen) In onze vriendenkring zijn er nog met een Kovera keuken en deze zijn ook heel tevreden. Hun ervaringen hebben ook meebepaald om voor Kovera te kiezen. Zeker en vast een aanrader.
  Ik zou zeggen: Doe zo voort mannen.

 7. Femke
  | Beantwoorden

  Voor de keuken in mijn appartement ging ik langs bij Kovéra Keukens waar ik van meet af aan goed ontvangen werd. Op basis van de beschikbare ruimte werd in samenspraak het ontwerp uitgetekend, precies zoals ik het in gedachten had. Daarbij werd ook mee nagedacht over comfort en gebruiksgemak. Alle werken werden netjes uitgevoerd en intussen kook en bak ik al enkele jaren met veel plezier in mijn Kovéra-keuken!

  • Geoffrey
   | Beantwoorden

   Onze keuken bij kovera besteld en laten plaatsen en wij zijn hier heel tevreden over.
   Een verkoper die weet waar hij mee bezig is.
   Zo hadden we een ontwerp voor ogen maar hebben hem zijn ding laten doen en hier hebben we geen seconde spijt van gehad. Door zijn ervaringen en het anders indelen hebben we veel ruimte gewonnen en is de keuken veel praktischer geworden.

   Ook met de Naverkoop volgend ze alles snel op. Een lampje dat het had begeven en een kastdeur dat wat moest afgeregeld worden stuurde ze heel snel een technieker voor.

   Super tevreden van de keuken en raad iedereen deze firma aan.

 8. Laura Grosjean
  | Beantwoorden

  Enorm ontevreden! Keuken niet compleet geleverd, slechte afwerking (kasten hangen scheef enz). We hebben enorm lang gewacht op een eindfactuur en ze antwoordden nooit op onze mails, na een tijdje kregen we dan een brief van hun advocaat in de bus met een enorm boete omdat we zogezegd niet wilden betalen. Na onze advocaat erop te hebben gezet is dit uiteindelijk na veel gezever in orde gekomen. Nu hebben we onze keuken 3 jaar en het hout komt al los. De kwaliteit trekt op niks en dat voor zo’n hoge prijs. Mijn tip: hier NIET KOPEN, gewoon naar ikea ofzo gaan! Kwaliteit veel beter en de prijs eveneens!

 9. Koen Verstraeten
  | Beantwoorden

  Onze eerste keuken door Kovera laten plaatsen in 1995, heel erg tevreden van de kwaliteit. Ik heb nadien zelfs mijn bureel laten inrichten door hen. Dit werd eveneens heel goed gedaan.

  We hebben dan onze eerste keuken laten vervangen door Kovera een paar jaar geleden, dit was een echte ramp. Slechte kwaliteit, slecht geplaatst (deuren scheef, schuiven die slecht open en dicht gingen, panelen scheef etc), na een aantal herstellingen hebben we dan toch de keuken maar geaccepteerd.
  Ondertussen gaat er geen enkele schuif fatsoenlijk dicht of open. Ik heb hen reeds meermaals gecontacteerd, maar buiten “we bellen terug” of “we zijn er mee bezig” krijgen we geen reaktie. Echt een droevige situatie, ik raad iedereen af om bij Kovera te kopen.

 10. martine
  | Beantwoorden

  De slechtste aankoop ooit. Ongezien geklungel. Ook wilrijk, nu koreno onbekwaam en ongeziene arrogantie. Letterlijk gezegd’ als de keuken verkocht is , is het voor mij einde verhaal!

 11. pascal
  | Beantwoorden

  Koop niet bij Kovera! Prutsers bij het installeren: vanaf de oplevering al krassen in keukenkastdeurtje dat amper sloot (ergens “tussengewrongen”omdat ze onbekwaam zijn ) en na een aantal jaren begin ’t het gewoon uiteen te vallen (sluit niet meer, vijzen afgebroken, enz.)
  Mijd deze firma!

 12. Ldm
  | Beantwoorden

  Kovera heist op den berg: Keuken geleverd die we niet gekozen hebben , de afwerking zeer slecht , koop niet bij kovera! het zijn prutsers !!!

 13. JULIE F
  | Beantwoorden

  Zeer tevreden klant ! Een mooi doordacht ontwerp gekregen waardoor we overgegaan zijn tot aankoop. De plaatsing is prima verlopen en de kwaliteit is top !

 14. Kamy
  | Beantwoorden

  We zijn ZEER ontevreden over Kovera! Ik raad ze aan niemand aan!

 15. Vandeurzen S
  | Beantwoorden

  Ongelooflijk wat die mensen klaarspelen…kasten hangen niet op zelfde hoogte..ijzeren poten staan op houten stukjes omdat kast met spoelbak verkeerd gemeten was….met een grote boog om de winkel heen gaan en zeker niet binnen gaan.

 16. Natasja
  | Beantwoorden

  Verkoop 10/10………..aftersales 1/10…………plaatsen keuken rampzalig

 17. Van Opstal
  | Beantwoorden

  Heel slechte ervaring met Kovera keukens,na 2 dagen van geklungel en beschadigingen aan mijn binnendeuren reageren ze gewoon niet………….Deze firma mijden als de pest

 18. vos
  | Beantwoorden

  hallo Mr , ik zou graag weten of ik nieuwe kast scharnieren kan bekomen van onze keuken +- 1985 / à 90
  op de scharnieren staat op het dekplaatje kovera

 19. JP
  | Beantwoorden

  Wij zijn tevreden over de keuken en de levering maar ontevreden over de na-verkoopdienst die niet reageert op onze vraag tot herstelling van badkamerkast.

 20. Veronique
  | Beantwoorden

  Wij ook zeer ontevreden over Kovera en dan voornamelijk vesting Wilrijk!Onbetrouwbare mensen die totaal niet hun fouten willen toegeven.Na 5 maand is nu alles in orde gebracht wat er kon, sommige fouten waren helaas onherstelbaar…ook meermaals met hen gepraat, gemaild, gebeld over ons ongenoegen, maar daar wordt niet naar geluisterd…gevraagd om een commerciële geste, maar helaas, klantentevredenheid daar kennen ze weinig van 😉 echter is uitbater van Wilrijk wel gekend bij Kovera omwille van zijn fouten…voor hem telt enkel “the money” wat daarna gebeurt, interesseert hem totaal niet! spijtig dat hier niets aan kan gedaan worden, zullen nog meer slachtoffers volgen.

 21. hermine van dessel
  | Beantwoorden

  heel slechte ervaring met kovera keukens. Men had ons beloofd dat de keuken zou geplaatst zijn voor het bouwverlof wel ze staat er nu van okt. met al de gebreken die er aan zijn ,krassen op de deuren onder-en bovenpaneel zijn niet vastgemaakt ,siliconen heel slecht aangebracht en dan hebben we het nog niet over de vuiligheid die in de kasten en de schuiven liggen . Gewoonweg één grote knoeiboel waar men zich dan verschuilt achter het verschil tussen kovera die de keukens verkopen en koreno die de keukens plaatst.

 22. Anne
  | Beantwoorden

  We hebben een slechte ervaring achter de rug met Kovera.

  Een van de keukenkasten was niet goed gemaakt door de fabriek, deze moest vervangen worden, daar wij echter net over de grens wonen duurde dat heel lang voordat deze klaar was. En toen hij eenmaal geleverd was, was er weer een productie fout waardoor onze aannemer veel extra uren heeft moeten maken. Deze extra uren heeft Kovera NIET aan ons vergoed en geen enkele vorm van excuses gemaakt of een andere geste naar ons. Daar hebben wij meerdere mails over gestuurd, maar ze blijven bij hun standpunt!
  After sales consumenten service daar hebben ze bij Kovera geen kaas van gegeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)