kovera keukens ervaringen

Kovera keukens ervaringen? Alle Kovera keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Kovera keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Kovera keukens.

Kovera keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Kovera keukens
Uw ervaring met Kovera keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Kovera keukens.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Kovera  keukens vestigingen

Kovera keukens heeft één vestiging in Wilrijk, provincie Antwerpen in België. Het bedrijf is opgericht op 10 juni in 1965 door Maurice Koenig en Hilda Verschoren. De jaren erna bereide het bedrijf vier keer uit. Inmiddels zijn kinderen betrokken in de zaak en is het bedrijf uitgegroeid tot een gezond familiebedrijf met meer dan 70 werknemers. Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Kovera keukens

Door voortdurend te investeren in de modernste machines, kan uw keuken precies op maat worden gemaakt. En netjes worden afgewerkt. Om een duidelijk beeld te krijgen van hoe uw keuken wordt ontwikkelt, organiseert het bedrijf eens in de zoveel tijd een fabrieksbezoek. U kunt in eigen fabriek kijken hoe een keuken wordt ontworpen.

11 klantgetuigenissen

 1. Ldm
  | Beantwoorden

  Kovera heist op den berg: Keuken geleverd die we niet gekozen hebben , de afwerking zeer slecht , koop niet bij kovera! het zijn prutsers !!!

 2. JULIE F
  | Beantwoorden

  Zeer tevreden klant ! Een mooi doordacht ontwerp gekregen waardoor we overgegaan zijn tot aankoop. De plaatsing is prima verlopen en de kwaliteit is top !

 3. Kamy
  | Beantwoorden

  We zijn ZEER ontevreden over Kovera! Ik raad ze aan niemand aan!

 4. Vandeurzen S
  | Beantwoorden

  Ongelooflijk wat die mensen klaarspelen…kasten hangen niet op zelfde hoogte..ijzeren poten staan op houten stukjes omdat kast met spoelbak verkeerd gemeten was….met een grote boog om de winkel heen gaan en zeker niet binnen gaan.

 5. Natasja
  | Beantwoorden

  Verkoop 10/10………..aftersales 1/10…………plaatsen keuken rampzalig

 6. Van Opstal
  | Beantwoorden

  Heel slechte ervaring met Kovera keukens,na 2 dagen van geklungel en beschadigingen aan mijn binnendeuren reageren ze gewoon niet………….Deze firma mijden als de pest

 7. vos
  | Beantwoorden

  hallo Mr , ik zou graag weten of ik nieuwe kast scharnieren kan bekomen van onze keuken +- 1985 / à 90
  op de scharnieren staat op het dekplaatje kovera

 8. JP
  | Beantwoorden

  Wij zijn tevreden over de keuken en de levering maar ontevreden over de na-verkoopdienst die niet reageert op onze vraag tot herstelling van badkamerkast.

 9. Veronique
  | Beantwoorden

  Wij ook zeer ontevreden over Kovera en dan voornamelijk vesting Wilrijk!Onbetrouwbare mensen die totaal niet hun fouten willen toegeven.Na 5 maand is nu alles in orde gebracht wat er kon, sommige fouten waren helaas onherstelbaar…ook meermaals met hen gepraat, gemaild, gebeld over ons ongenoegen, maar daar wordt niet naar geluisterd…gevraagd om een commerciële geste, maar helaas, klantentevredenheid daar kennen ze weinig van 😉 echter is uitbater van Wilrijk wel gekend bij Kovera omwille van zijn fouten…voor hem telt enkel “the money” wat daarna gebeurt, interesseert hem totaal niet! spijtig dat hier niets aan kan gedaan worden, zullen nog meer slachtoffers volgen.

 10. hermine van dessel
  | Beantwoorden

  heel slechte ervaring met kovera keukens. Men had ons beloofd dat de keuken zou geplaatst zijn voor het bouwverlof wel ze staat er nu van okt. met al de gebreken die er aan zijn ,krassen op de deuren onder-en bovenpaneel zijn niet vastgemaakt ,siliconen heel slecht aangebracht en dan hebben we het nog niet over de vuiligheid die in de kasten en de schuiven liggen . Gewoonweg één grote knoeiboel waar men zich dan verschuilt achter het verschil tussen kovera die de keukens verkopen en koreno die de keukens plaatst.

 11. Anne
  | Beantwoorden

  We hebben een slechte ervaring achter de rug met Kovera.

  Een van de keukenkasten was niet goed gemaakt door de fabriek, deze moest vervangen worden, daar wij echter net over de grens wonen duurde dat heel lang voordat deze klaar was. En toen hij eenmaal geleverd was, was er weer een productie fout waardoor onze aannemer veel extra uren heeft moeten maken. Deze extra uren heeft Kovera NIET aan ons vergoed en geen enkele vorm van excuses gemaakt of een andere geste naar ons. Daar hebben wij meerdere mails over gestuurd, maar ze blijven bij hun standpunt!
  After sales consumenten service daar hebben ze bij Kovera geen kaas van gegeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)