kw keukens ervaringen

Kw keukens ervaringen? Bekijk hier alle Kw keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Kw keukens langs in Willebroek? Bekijk dan eerst de reviews en recensies.

Kw keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Kw keukens in Willebroek
Uw ervaring met Kw keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Kw keukens in Willebroek.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Kw keukens algemene informatie

Kw Keukens heeft één vestiging gevestigd in Willebroek, in België. Dit familiebedrijf is opgericht op 16 februari in 1974 door Emiel Spiessens. Hij startte het bedrijf Keukens Waasland (KW). Al snel werd het tweede filiaal geopend op 31 mei 1975. Sinds 1977 ontwerpt het bedrijf eigen meubels in eigen atelier.

Vanaf 1980 is de zaak begonnen met het vervaardigen van badkamers en keukens. Momenteel is zoon Bart (werkzaam sinds 1988) zaakvoerder, vader Emiel is op de achtergrond aanwezig. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Kw keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan KW keukens

Uw keuken wordt ontwerpt en op maat ontwikkelt in eigen atelier. Om u een goed beeld te geven van de keukens en apparatuur, organiseert het bedrijf kookdemonstraties. U kunt op deze zogeheten “Live Cooking” avonden genieten van sfeer en hapjes.

2 klantgetuigenissen

  1. Janssens
    | Beantwoorden

    Wij hebben enkele gesprekken gehad voor renovatie van onze keuken. We kregen niet onmiddellijk de ontwerpen mee, maar moesten beslissen ahv een afbeelding op hun computer. Veel gepraat en mooie woorden en afbraak naar de concurrentie. Door omstandigheden moesten we onze plannen uitstellen, maar zelfs hierop kwam geen enkele reactie meer. Van zodra ze merken dat ze geen centjes in het laatje zullen krijgen haken ze af. Ze laten je als een blok vallen. Waar zit hier hun professionaliteit en zorg voor klantentevredenheid? Dit wordt zeker verder verteld bij onze vrienden.

  2. brands
    | Beantwoorden

    verkopen jullie ook barkrukken voor een moderne keuken aub ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)