mape keukens ervaringen

Mape keukens ervaringen? Bekijk hier alle Mape keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Mape keukens langs in Erpre-Mere? Bekijk dan eerst de reviews en recensies.

Mape keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Mape keukens in Erpre-Mere
Uw ervaring met Mape keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Mape keukens in Erpre-Mere.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Mape keukens algemene informatie

Mape Keukens heeft twee vestigingen gevestigd in Erpre-Mere en Knesselare in België. Het bedrijf is opgericht in 1967, en heeft zich ontplooit tot een belangrijke keuken en badmeubelfabrikant. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Mape keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Mape keukens

Het bedrijf heeft een breed assortiment, als hoogglanslak, massief en fineer eik. Gedurende het proces wordt u begeleid door één persoon. Uw keuken wordt ontworpen door een interieurarchitect.

5 klantgetuigenissen

 1. Jan
  | Beantwoorden
  Mapé : nooit meer. Keuken totaal niet afgewerkt defecten aan water en electriciteit gemaakt door Mapé, maar ze stellen dat dit niet voor hen is. Defect maken wel, hetstellen niet. Geen enkel respect voor de klant. Geen afwerking

  Jan geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2. Coppens Betty
  | Beantwoorden

  Hallo,ik zou graag een catalogus ontvangen van keukens,en indien mogelijk wat prijzen,zodat ik me er een idee kan geven van de kostprijs.Wij hebben nogal een grote keuken.
  Vriendelijke groeten

 3. Katrien
  | Beantwoorden

  Een keuken bij mapje? Nooit meer! Kijk hieronder zelf naar het resultaat. Wat een witte keuken met een wit corian werkblad moest worden is een dikke flop geworden. Het kleurverschil was niet hoe we hadden afgesproken, en ook niet zoals op hun 3D plan die ze hebben voorgesteld, en dit is wat ze afleveren. Ze trekken steeds hun paraplu open en zijn arrogant tegen de klant. Wij blijven achter met dit lelijke resultaat, en je wil niet weten wat we voor deze keuken betaald hebben. Echt schandalig, hoe ze zichzelf de naam ‘keuken architecten’ durven geven.

 4. Chris
  | Beantwoorden

  Voor de kostprijs die ze rekenen voor een keuken, mag ze zeker beter professioneler afgewerkt worden
  Voor mij geen tweede Mape !!!

 5. Herreman Gino
  | Beantwoorden

  Ik zou graag de catalogus van keukens ontvangen en tevens ook de prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)