micko keukens ervaringen

Micko keukens ervaringen? Bekijk hier alle Micko keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Micko keukens langs in Tisselt? Bekijk dan eerst de reviews en recensies.

Micko keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Micko keukens in Tisselt
Uw ervaring met Micko keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Micko keukens in Tisselt.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Micko keukens algemene informatie

Micko Keukens heeft één vestiging gevestigd in Tisselt, in België. Inmiddels is kleinzoon van de stichter aan het roer. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Micko keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Micko keukens

U wordt verder geholpen door een klein gespecialiseerd team, dit zorgt voor goede communicatie en perfecte afwerking.

  1. Ontevreden Klant
    | Beantwoorden

    slechte service en geen manieren. sinds wanneer is het normaal om de klant te beledigen. ze dagen niet alleen een maand later op en ook uren te laat op de dagen zelf. ze maken hun werk ook niet af op 2 dagen (zoals afgesproken). micko keukens, goed bezig met jullie service en houding. prachtig! wij hebben het recht om te vragen waarom het langer duurt dan 2 dagen. het is een fucked up situatie, maar wij hebben niemand beledigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)