mobapla keukens ervaringen

Mobalpa keukens ervaringen? Alle Mobalpa Keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Mobalpa Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Mobalpa Keukens.

Wat was uw ervaring met Mobalpa Keukens?

Zelf snel een recensie voor Mobalpa Keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Mobalpa Keukens vestigingen

Mobalpa Keukens heeft 15 vestigingen in België, namelijk in Sint Stevens Woluwe, Ganshoren, Knesselare, Mortsel, Kampenhout, Lovenjoel, Sint Truiden, Gedinne, Marche-en-Famenne, Ath, Gosselies, Couvin, Braine le Chateau, Wavre en Saint Ghislain. De keukens worden in Frankrijk vervaardigd in een fabriek met 10 jaar ervaring. Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Mobalpa keukens

Uw keuken wordt in detail ontworpen. Het bedrijf verwerkt en gebruikt materialen op een duurzame manier.

6 klantgetuigenissen

 1. Ger
  | Beantwoorden
  Zeer slechte service. Geen reactie op mails. Telefoon wordt niet opgenomen. Zelfs de verantwoordelijke van Mobalpa België reageert niet. Wegblijven daar!

  Ger geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2. Cheyns Patrick
  | Beantwoorden
  Wij hebben sinds April 2021 een renovatie van onze keuken besteld bij Mobalpa Maldegem. De keuken is nog steeds niet afgewerkt – November 2022. De telefoon wordt niet meer opgenomen en onze (veelvuldige) emails worden niet beantwoordt. Het moederhuis Mobalpa France wenst zich niet te moeien met zullke zaken want de dealers zijn onafhankelijken… Jammer, want Mobalpa die 20 jaar geleden ons een zeer degelijke keuken verkocht heeft bestaat niet meer.

  Cheyns Patrick geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  • Steven De Muynck
   | Beantwoorden
   Beste, destijds heb ik als onderaannemer gewerkt voor hen, is ondertussen al 5 jaar geleden en volledig in de zak gezet. Mobalpa Maldegem bestaat niet meer. Tis al de 3e keer dat ze ondertussen verdwijnen. Destijds als Dola keukens in Aalter Brug, Mobalpa keukens Knesselare, en nu nog eens als Mobalpa keukens Maldegem… Ze duiken binnenkort wel weer op onder een andere naam! Tis ook logisch dat ze elke keer verdwijnen. Als ze al hun leveranciers niet betalen, laat staan hun onderaannemers… Ik kan u wel verschillende adressen geven waar hun keuken nooit is afgewerkt… Tot rechtzaken toe! Je zal ze jammer genoeg nooit meer terug zien of horen.

   Steven De Muynck geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3. Lieve Frederix
  | Beantwoorden

  De installateurs van onze Mobalpa keuken staan zelfs 18 jaar (!!!) na datum nog steeds garant voor een prima service! Na een telefoontje vooraf reed ik gisteren naar hun toonzaal in Kampenhout, omdat een scharnier van een kastdeur het begeven had. Ook was er een probleempje met de carrousel door een afgebroken vliegschroef.

  Van beide broers kreeg ik zéér vakkundige tips hoe we best zo’n scharnier vervangen en kreeg ik prompt uitleg hoe we makkelijk het euvel in onze draaikast kunnen oplossen.
  Voor ik het goed en wel besefte kreeg ik, helemaal gratis, 4 volledige scharnieren mee naar huis!

  Mobalpa keukens Kampenhout staat zondermeer voor kwaliteit, klantvriendelijkheid én correcte service na verkoop! Wij genieten op deze manier nog wat jaartjes lànger van onze vertrouwde en degelijke keuken…

 4. Geert Verdonck
  | Beantwoorden

  Mijn Mobalpa keuken is inmiddels 10 jaar oud maar ziet er nog steeds super uit. Onlangs werd ik toch geconfronteerd met een dampkap probleem waarbij de flexibele afvoer buis los was gekomen van de dampkap. Gevolg was dat alle afgezogen lucht terug de ruimte werd ingeblazen. Na 1 telefoontje met Mobalpa Kampenhout kwam een uiterst professionele installateur het probleem oplossen. Na een klein uurtje was het probleem gefixed en nu kan ik weer jaren verder met mijn keuken. Super tevreden dus! Top keuken, top service!!!

 5. Janssens Marie
  | Beantwoorden

  Professioneel en uitstekende dienst na verkoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)