piot keukens ervaringen

Piot keukens ervaringen? Bekijk hier alle Piot keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Piot keukens langs in Zwijndrecht? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Piot keukens.

Piot keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Piot keukens in Zwijndrecht
Uw ervaring met Piot keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Piot keukens in Zwijndrecht.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Piot keukens algemene informatie

Piot Keukens heeft één vestiging gevestigd in Zwijndrecht, in België. Het familiebedrijf is 30 jaar geleden opgericht door Maxime en Mieke, zij begonnen met de verkoop van elektrotoestellen. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Piot keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Piot keukens

Het bedrijf ontwikkelt uw keuken op maat in eigen atelier.

3 klantgetuigenissen

 1. Mieke
  | Beantwoorden
  Beste ervaring ooit, en dat al voor de 2e keer. We zijn net gaan verhuizen en moesten geen 2 keer nadenken waar we onze nieuwe keuken gingen kopen. Zeer tevreden van de verkoopster (zeer geduldig) en de zaakvoerder, geven duidelijke en eerlijke uitleg. De prijs was zeker goed en de kwaliteit nog beter. Altijd vriendelijke werkmannen over de vloer, alles top verlopen. Meer moet dat niet zijn.

  Mieke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Eli
  | Beantwoorden

  Ze hebben me alle keuken toestellen voorgesteld en alles betaald. Wanneer ik de dampkap wilde installeerde merkte ik dat er geen motors erbij werden geleverd. Tot mijn verbasing , werd ik gewoon belachelijk gemaakt door hen en was het mijn fout Ik verwacht toch op zijn minst dat men je een minimum aan info bezorgt. Wie zou er nu een auto willen verkopen zonder motor!!! Schandalig gewoon.

 3. Barbara
  | Beantwoorden

  Op een offerte hebben we langer dan een week moeten wachten terwijl dit bij andere winkels tijdens een afspraak van twee uur. Bij het maken van suggesties wimpelt men ideeën af en stelt men alles in vraag. Het gaf ons echt het gevoel dat we maar domme mensen waren omdat we iets op die manier wilden. We hadden verteld dat we ook enkele offertes hadden laten maken wij andere keukenwinkels en toen begon de verkoper deze winkels constant af te breken. Ook bleef men benadrukken dat zij enkel samenwerken met de beste bedrijven en dat dit dus ook duurder zou zijn in vergelijking met andere winkels. Een vergelijking maken op basis van prijs was dus volgens hen niet relevant aangezien de kwaliteit bij hen veel hoger lag. We zijn buiten gegaan met een wrang gevoel. We hadden het gevoel dat we niets van keukens kenden en dat al andere winkels brol waren en dat we wel dom moesten zijn om daar een keuken te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)