qualitas keukens ervaringen

Qualitas keukens ervaringen? Bekijk hier alle Qualitas keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Qualitas keukens langs in Wichelen? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Qualitas keukens.

Qualitas keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Qualitas keukens in Wichelen
Uw ervaring met Qualitas keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Qualitas keukens in Wichelen.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Qualitas keukens algemene informatie

Qualitas Keukens had één vestiging gevestigd in Wichelen, in België. Het bedrijf is inmiddels na meer dan 22 jaar ervaring failliet gegaan.

Uniek aan Qualitas keukens

Uw keuken werdt op maat gemaakt en bij u thuis geplaatst.

5 klantgetuigenissen

 1. de munter herman
  | Beantwoorden

  geachte,
  Zijn er eventueel nog herstellers van deze keukens ,en ook kan ik deze bereiken.
  Bij de hoek elementen met draaideuren is een barst van 10cm in het front en de deuren hangen volledig af.

  • Stéphanie Vanhove
   | Beantwoorden

   Beste Herman,
   Had u dan uiteindelijk een firma hiervoor gevonden? Ik zit met hetzelfde probleem namelijk.

 2. Johan De Wilde
  | Beantwoorden

  Wij kochten reeds twee keukens bij Qualitas, een voor een appartement (2006) en een voor in ons woonhuis(2013). In beide gevallen waren wij tevreden. Een opmerking wel : de man die het plan tekende stelde zware eisen bijvoorbeeld voor de uitlaat van de dampkap, waardoor ik extra werken most laten doen die achteraf niet nodig bleken. Maar over de kwaliteit van het geheel zijn wij wel tevreden.

 3. Van Driessche
  | Beantwoorden

  Wij kochten een drietal jaar geleden onze keuken hier, na twee positieve ervaringen van kennissen, en zijn eveneens erg tevreden. De verkoper was wel wat opdringerig, het was niet altijd makkelijk om ons niet te laten overdonderen en onze ideeën te laten weerkomen in de tekening. Een keuken kopen was nieuw voor ons, en we hadden ook begeleiding nodig, maar in feite heeft de verkoper 90% van de keuken voor ons beslist. We zijn niet ontevreden met het uiteindelijke resultaat, maar het geeft ons wel wat het gevoel dat het niet “onze” keuken is.
  De installatie van de keuken is doorgegaan zoals gepland, erg vriendelijke en ervaren plaatsers ook, en alle materialen zijn van goede kwaliteit en ondanks enkele jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw! Het enige kwaliteitsminpunt is de gootsteen: de afdruipplaat is onvoldoende dik of onvoldoende ondersteund, en beweegt licht mee met de kraan. Als we dit geweten hadden, hadden we voor een andere uitvoering gekozen.
  Als we ooit een andere keuken laten plaatsen, zouden we wellicht opnieuw voor Qualitas kiezen, prijs/kwaliteit zijn ze goed, maar allicht zouden we dan wel proberen om nog meer onze eigen keuzes te maken.

 4. Opgelicht
  | Beantwoorden

  De keuken is van minderwaardige kwaliteit. In de toonzaal vind je de goede kwaliteit, eenmaal thuisgeleverd is het echt ondermaats!
  De frontpanelen pulveren af aan de randen, ze verbleken, het beraamte van de keuken is echt derderangs materiaal.

  Je krijgt maar 2 jaar garantie! KORTOM, ZELFS IKEA GEEFT 25 JAAR GARANTIE 🙂

  Zeker hier nooit een keuken kopen en ook niet met de valse praatjes van de verkopers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)