scheldecub keukens ervaringen

Scheldecub keukens ervaringen? Bekijk hier alle Scheldecub keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Scheldecub keukens langs in Waasmunster? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Scheldecub keukens.

Scheldecub keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Scheldecub keukens in Waasmunster
Uw ervaring met Scheldecub keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Scheldecub keukens in Waasmunster.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Scheldecub keukens algemene informatie

Scheldecub Keukens heeft één vestiging gevestigd in Waasmunster, in België. Het familiebedrijf is opgericht in 1974. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Scheldecub keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Scheldecub keukens

Tijdens de plaatsing van uw keuken kunt u ervoor kiezen om ook uw vloer en plafond onder handen te laten nemen. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in elektriciteit en loodgieterij.

2 klantgetuigenissen

 1. Haentjens
  | Beantwoorden

  Heel tevreden van ons keuken ,heel mooi afgewerkt en heel goede plaatsers ,echte vakmannen.

 2. Suzy
  | Beantwoorden

  Hebben aan Scheldecub waasmunster offerte gevraagd om kleine bureelruimte in te richten en plinten van bestaand bureel te vervangen ( wegens waterschade). Voor dit eerste werk kregen we vrij snel een offerte, voor het tweede hebben we ondanks beloftes nooit geen offerte gekregen. We hadden gevraagd om de bureelruimte in te richten voor sept 2015, en dit zou geen probleem zijn volgens Scheldecub.
  Scheldecub liet niets meer horen en ondanks herhaalde mails ( waarvan ze beweerden die niet ontvangen te hebben) en herhaald aandringen via de telefoon, werden we steeds met een kluitje in het riet gestuurd. We hebben dan besloten om onze overeenkomst met scheldecub stop te zetten !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)