Schrijnwerkerij Neeckx ervaringen? Bekijk hier alle Schrijnwerkerij Neeckx ervaringen. Gaat u binnenkort bij Schrijnwerkerij Neeckx langs in Ranst? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Schrijnwerkerij Neeckx.

Schrijnwerkerij Neeckx ervaringen? Hoe was uw ervaring met Schrijnwerkerij Neeckx in Broechem (Ranst)
Uw ervaring met Schrijnwerkerij Neeckx plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Schrijnwerkerij Neeckx in Broechem (Ranst).

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Schrijnwerkerij Neeckx algemene informatie

Schrijnwerkerij Neeckx heeft een vestiging gevestigd in Broechem (Ranst) in België. Na meer dan 20 jaar ervaring besloot Benny Neeckx zijn eigen bedrijf te starten in 2011. Het bedrijf biedt u kwalitatieve, nauwkeurige en flexibele diensten uit de hout- en bouwsector.

Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Schrijnwerkerij Neeckx voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan schrijnwerkerij Neeckx

U kunt kiezen uit een nieuwbouwproject of renovatie. De keuken wordt op maat gemaakt en in eigen atelier vervaardigd.

 1. L & L
  | Beantwoorden

  Via deze weg willen wij Benny Neeckx uit Ranst bedanken voor het maken van onze keuken.
  Het was geen gemakkelijke klus: een beperkte ruimte, geen standaardmaten, inschuifdeuren, speciale wensen, complexe constructies, veel horizontale en verticale lijnen …
  Steeds luisterde Benny met een open, bereidwillige houding naar onze wensen en als het technisch mogelijk was, voerde hij het van harte uit.
  Benny bleef vriendelijk van het begin tot het einde. De gemaakte afspraken werden gerespecteerd; de communicatie en samenwerking bleven steeds openhartig en aangenaam.
  Voor kleine, onverwachte zaken werden geen extra kosten aangerekend. Er was een grote inzet om de puntjes op de i te zetten. Het resultaat is een mooie, stevige en keurige keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)