soontjens-keukens-ervaringen

Soontjens keukens ervaringen? Alle Soontjens Keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Soontjens Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Soontjens Keukens.

Wat was uw ervaring met Soontjens Keukens?

Zelf snel een recensie voor Soontjens Keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Soontjens Keukens algemene informatie

Soontjens Keukens heeft vestigingen in Wommelgem. Het bedrijf werd opgericht in 1960 en houd zich ook bezig met het gehele interieur. Bent u benieuwd? Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Soontjes keukens

U heeft de keus uit een nieuwbouwproject of een renovatie. De keuken wordt geheel op maat gemaakt en er wordt gebruik gemaakt van slimme oplossingen, om zo de ruimte zo effectief mogelijk te benutten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)