Sterck keukens ervaringen? Bekijk hier alle Sterck keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Sterck keukens langs in Aalst? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Sterck keukens.

Sterck keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Sterck keukens in Aalst
Uw ervaring met Sterck keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Sterck keukens in Aalst.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Sterck keukens algemene informatie

Sterck Keukens heeft een vestiging gevestigd in Aalst, Ronse in België. Het bedrijf heeft inmiddels bijna 60 jaar ervaring op het gebied van onder andere keukens, sanitair en wellness. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Sterck keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Sterck keukens

Uw keuken wordt geheel op maat gemaakt. Zelf dient u een installateur in te schakelen.

3 klantgetuigenissen

 1. Elke
  | Beantwoorden
  Onze keuken van het merk Vika is van zeer slechte kwaliteit. Zwart gelakte mdf waar heel veel vlekken te zien zijn, en aan de deuren die je vaak opent, is de verf al verdwenen. Klapdeuren blijken te zwaar voor scharnieren, blijven niet open.

  Elke geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2. Goedertier
  | Beantwoorden

  Een Duitse keuken besteld bij Sterck. Na minder dan 2 jaar blijkt dat de panelen niet waterbestendig zijn. Zowel blad, deuren, als panelen die de vloer raken gaan open aan de naden. We zijn ondertussen nog eens bijna 2 jaar verder, en we hebben nog steeds geen oplossing. Niet tevreden.

 3. Peter
  | Beantwoorden

  Heb bij de firma Sterck een keuken gekocht van fabrikant Vika. Ontwerp en opmeting zijn vlot verlopen. Plaatsing gebeurde via onderaannemers: plaatser keukenkasten, firma voor werkblad, firma voor glaswand.
  Na plaatsing probleem gemeld met schuifsysteem, we zijn ondertussen 5 maand verder en nog steeds geen oplossing.
  Dienst na verkoop laat te wensen over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)