theyssens keukens ervaringen

Theyssens keukens ervaringen? Bekijk hier alle Theyssens keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Theyssens keukens langs in Huldenberg? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Theyssens keukens.

Theyssens keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Theyssens keukens in Huldenberg
Uw ervaring met Theyssens keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Theyssens keukens in Huldenberg.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Theyssens keukens algemene informatie

Theyssens Keukens heeft één vestiging gevestigd in Huldenberg, in België. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Theyssens keukens

Uw keuken wordt op maat ontwikkelt in eigen atelier en geplaatst door eigen plaatsingsdienst. Het bedrijf beschikt over het “handmade in Belgium” kwaliteitslabel. Daarnaast is er een brede keus aan keukenstijlen.

8 klantgetuigenissen

 1. Roeykens A
  | Beantwoorden
  Mijn zus zei, als je kast in het zicht gaat staan en het pronkstuk moet worden van uw living dan kan je alleen maar voor Theyssens kiezen.
  Afspraak gemaakt en we waren vertrokken.
  Eerste afspraak geef je uw ideeën door en maakt R. al een eerste schets en zegt wat wel en niet kan, wat de verschillen zijn in bepaalde keuzes en ga zo even door. Ze nemen tijd, ze luisteren en werken iets uit. Na de eerste afspraak volgt er een 2de uiteraard.
  Tussen eerste afspraak en plaatsing was een klein jaartje. En ik ben blij dat ik het gedaan heb en dat ik gewacht heb.
  De plaatsing verliep ook heel correct en vlot.
  Echt vakmanschap, tot in het detail uitgewerkt en het is een echt pronkstuk geworden.
  Zeker een aanrader.

  Roeykens A geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. annemie rombouts
  | Beantwoorden

  Deze onderneming maakt niet alleen waar wat ze belooft (maatwerk met oog voor optimale functionaliteit en met perfecte detailafwerking) maar doet ook méér dan ze strikt genomen zou moeten (bvb. hulp bij last-minute bijsturingen van electriciteit). Het advies bij de keuze van materialen en de inrichting is realistisch en voelbaar gebaseerd op zeer ruime ervaring. De service is proactief en zeer oplossingsgericht, met het comfort van de klant als uitgangspunt: een probleem wordt nooit gesignaleerd zonder bijhorende oplossing (bvb. vertraging in de levering van het fornuis: zonder het te vragen werd een tijdelijk fornuis van gelijkaardige kwaliteit geïnstalleerd). Steeds bereikbaar, vriendelijk en van hun woord. Echte specialisten/ambachtslui met tastbare passie voor hun vak, zelfs al gaat het om kleinere projecten.

 3. Olivier Swennen
  | Beantwoorden

  Wij hebben Theyssens gekozen voor de keuken van ons nieuwbouw. Een keuken tekenen aan de hand van een plan was niet evident voor ons, vooral wat de afmetingen betreft: hoogte werkblad, de afstand tussen het keukeneiland en de kasten, de breedte van de doorgangen met andere muren en vensters,…. Voor het uittekenen is er genoeg tijd genomen, en nu we 2 jaar in ons nieuw huis wonen zijn we zeer tevreden, alles klopt.
  Ook voor wat de materialen betreft is er ruim de tijd genomen en hebben we veel uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden. Dat is ook een voordeel bij Theyssens, ze hebben een enorme keus aan materialen.
  Qua prijzen waren ze vergelijkbaar met de andere offertes die we gekregen hadden.
  De plaatsing is ook vlot verlopen en alles is in orde gemaakt tot in de kleine details.

 4. Marc
  | Beantwoorden

  Hallo,

  Op hoeveel mag je dan gemiddeld rekenen voor een keuken bij deze partij? Ligt dit in de lijn van een Ikea keuken?

  • Rudi (commercieel adviseur Theyssens)
   | Beantwoorden

   Beste Marc,
   Wij wensen u te bedanken voor de interesse die u toont in onze zaak.
   Wij maken onze keukens op maat in eigen atelier (dit geldt uiteraard ook voor badkamermeubels en andere kasten op maat zoals dressings, bureaumeubels, wandmeubels, enz.).
   Wij zijn dus niet zomaar een winkel die enkel een keukenmerk verdeelt maar een schrijnwerkerij die kleinschalig en betaalbaar interieur bouwt naar ieders wens en budget.
   De prijzen van onze op maat gemaakte keukens bevinden zich meestal ergens tussen €10 000 en €30 000 ex. btw, afhankelijk van de grootte en de gekozen materialen, inclusief toestellen en plaatsing.
   WIJ GEVEN OP ONS MAATWERK 15 JAAR GARANTIE.
   SCHARNIEREN EN LADEGELEIDERS HEBBEN ZELFS EEN LEVENSLANGE GARANTIE !!!

 5. Nico Philips
  | Beantwoorden

  In één woord: ‘fantastisch’! Van ontwerp tot oplevering verliep alles zonder één enkel probleem.
  Er wordt met alles rekening gehouden. Je wensen, het budget,… en er wordt ook ruim de tijd genomen om alles volgens wens uit te tekenen en te kiezen uit de aanwezige materialen. Theyssens heeft een professionele en ongedwongen benadering van de klant. En dan de uitvoering. Ze leggen een grote flexibiliteit voor. Definitieve opmeting gebeurt wanneer jij het wenst. In ons geval zelfs 2 keer. Maar ook dit is geen enkel probleem. Uiteindelijk gebeurt de plaatsing op een nette manier met een zeer hoge graad van afwerking. Lades worden nog aangepast, plinten worden bijgezaagd, alles perfect op maat en op zeer korte termijn. Kortom… Wij zijn zeer tevreden klanten. Ik kan hen aan iedereen aanraden. Wij gaan er in elk geval terug voor onze maatkasten.
  Nico.

 6. Siska Vynckier
  | Beantwoorden

  Wij hebben beroep gedaan op Theyssens voor ingebouwde kasten voor de kinderslaapkamers, dressing en keuken. Indien je degelijke kwaliteit wenst met een perfecte dienst na verkoop, is Theyssens een absolute aanrader!
  Wees er wel op tijd bij want er is een lange wachtlijst maar dat nemen we er met plezier bij! Echt TOP!!!

 7. Tom Baartens
  | Beantwoorden

  Als jong koppel waren we op zoek naar een degelijke maar betaalbare keuken. Omdat keuken Theyssens bekend staat voor zijn maatwerk, hadden we een beetje schrik voor de prijs. Maar toen we de offerte kregen waren we aangenaam verrast. Voor de kwaliteit en mogelijkheden die theyssens biedt, die je bij een Ikea of Dovy niet vindt, vond ik de prijs zeker niet hoog.

  Daarnaast waren we ook verrast door hun ruime aanbod. Hun naam is wat misleidend want eigenlijk bieden ze oplossingen aan voor het hele interieur. We hebben dus ook onze badkamer, dressing en slaapkamer kasten bij hen besteld. Dit kwam voor ons heel goed uit aangezien we met moeilijke afmetingen zaten en dus alles sowieso op maat moest gemaakt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)