van lommel keukens ervaringen

Van Lommel keukens ervaringen? Alle Van Lommel keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Van Lommel  keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Van Lommel  keukens.

Van Lommel keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Van Lommel keukens
Uw ervaring met Van Lommel keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Van Lommel keukens.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Van Lommel keukens vestigingen

Van Lommel keukens heeft vestigingen in Westerlo en Aarschot. Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Van Lommel keukens

Bij Keukens Van Lommel staat het vakmanschap en de klant centraal. Zij houden rekening met de specifieke wensen, het budget en de visie van onze klanten en maken zo alle (keuken)dromen waar.

6 klantgetuigenissen

 1. René Berrevoets
  | Beantwoorden
  Vandaag zijn T. en W. voor de 2de dag onze keuken aan het plaatsen, morgen nog een dag en dan is ze afgewerkt.
  Hoera, hoera wat een team. De Ceo van Van Lommel keukens mag in zijn handen kloppen dat hij zulk gemotiveerd, aangenaam en werklustig personeel heeft.
  Wij zijn uitermate tevreden van het geleverde werk.

  Mvg,

  René Berrevoets

  René Berrevoets geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Jef Maes
  | Beantwoorden
  Wij zijn heel tevreden over onze keuken. Prijs kwaliteit is top.
  De installatie verliep zeer vlot.
  Keukens Van Lommel werkt met kwalitatief hoogstaande materialen en de afwerking is top.
  De timing van plaatsing verliep vlekkeloos door bekwame installateurs.

  Jef Maes geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3. Andrea
  | Beantwoorden

  Hier hebben ze nog nooit van service gehoord!
  Ik zou één uur voor de levering gebeld worden wanneer de levering plaats vinden. Ik ontving in de ochtend een sms met een heel vaag tijdstip in de namiddag. Toen ik terugbelde, werd mij gezegd dat ze dit altijd zo doen en dat het onmogelijk is om te weten wanneer ze komen. Als je niet thuis werkt, is dit zeer irritant! Andere bedrijven slagen er wel in om vooraf te bellen en een enigszins nauwkeurig tijdstip door te geven!
  Ik heb een grote koelkast besteld. Helaas ligt (!) deze nu onuitgepakt in mijn garage en staat niet in mijn keuken. De chauffeur kwam alleen en kon de koelkast niet het huis in krijgen. De trap aan de voordeur was een probleem en er zouden twee personen nodig zijn om het toestel het huis in te krijgen. Ik ben een alleenstaande vrouw met jonge kinderen. Hoe krijg ik mijn koelkast nu het huis in?!
  Het allerergste was echter de brutale, erg onbeleefde chauffeur! Hij dreigde ermee de koelkast op de oprit te laten staan! En ik moest maar aan mijn vriend vragen om het op te lossen.
  Wat denken ze hier eigenlijk? Worden hier alleen broodroosters naar binnen gebracht?!
  Als grote en dus zware toestellen geleverd worden, moeten twee mensen komen! Ook dit gebeurd bij andere bedrijven!
  En natuurlijk is telefonisch niemand te bereiken!
  Ik was eigenlijk van plan om nog een wasmachine en wasdroger te kopen maar na deze ervaring koop ik deze twee toestellen liever ergens anders!

  • Georges Dils
   | Beantwoorden

   Heb jij wel een keuken van Van Lommel besteld ? Wij hebben een grote verbouwing achter de rug en nu een half jaar later is keukens van Lommel nog steeds voor ons de nr 1 EEN van alle mensen die bij ons gewerkt hebben. De anderen waren ook oké maar de keuken was de kers op de taart

 4. Dils Georges en Hilde Van Doninck
  | Beantwoorden

  Wij hebben in september een keuken van Van Lommel laten plaatsen . Prachtig werk . Goede service ,fijne verkoper die ons extra heeft geholpen en hun keukenbouwers waren super aangename en bekwame gasten om in huis te hebben . Spijtig dat de keuken op 2 dagen volledig klaar was want het waren zeer toffe gasten om in huis te hebben . En zeer netjes alles afgekit . Moest ik opnieuw beginnen ? 1 adres keukens Van Lommel . Daar ben ik zeker van .

 5. Germinario Domenica
  | Beantwoorden

  Wij zijn er prijs gaan vragen heel vriendelijk en goed verder geholpen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)