van lommel keukens ervaringen

Van Lommel keukens ervaringen? Alle Van Lommel keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Van Lommel  keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Van Lommel  keukens.

Van Lommel keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Van Lommel keukens
Uw ervaring met Van Lommel keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Van Lommel keukens.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen.   Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Van Lommel keukens vestigingen

Van Lommel keukens heeft vestigingen in Westerlo en Aarschot. Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Van Lommel keukens

Bij Keukens Van Lommel staat het vakmanschap en de klant centraal. Zij houden rekening met de specifieke wensen, het budget en de visie van onze klanten en maken zo alle (keuken)dromen waar.

2 klantgetuigenissen

  1. Dils Georges en Hilde Van Doninck
    | Beantwoorden

    Wij hebben in september een keuken van Van Lommel laten plaatsen . Prachtig werk . Goede service ,fijne verkoper die ons extra heeft geholpen en hun keukenbouwers waren super aangename en bekwame gasten om in huis te hebben . Spijtig dat de keuken op 2 dagen volledig klaar was want het waren zeer toffe gasten om in huis te hebben . En zeer netjes alles afgekit . Moest ik opnieuw beginnen ? 1 adres keukens Van Lommel . Daar ben ik zeker van .

  2. Germinario Domenica
    | Beantwoorden

    Wij zijn er prijs gaan vragen heel vriendelijk en goed verder geholpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)