verlo keukens ervaringen

Verlo keukens ervaringen? Bekijk hier alle Verlo keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Verlo keukens langs in Kasterlee? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Verlo keukens.

Verlo keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Verlo keukens in Kasterlee
Uw ervaring met Verlo keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Verlo keukens in Kasterlee.

 

Advertenties

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Uw keuken tekenen of berekenen?

Teken uw keuken zelf in 3D of bereken direct uw keukenprijs binnen 5 minuten geregeld!

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen. Ontvang keukencatalogi direct in huis

 

Verlo keukens algemene informatie

Verlo Keukens heeft een vestiging gevestigd in Kasterlee, Boechout, Brasschaat in België. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Verlo keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Verlo keukens

Verlo keukens beschikt over de service uw oude keuken geheel om te bouwen of te vervangen.

 

12 klantgetuigenissen

 1. Van Hoof C
  | Beantwoorden
  Verlo was leverancier bij sleutel-op-deur project bij mijn moeder van 83 jaar. Offerte opgemaakt door vriendelijke verkoper te Boechout. Deze man was de enige positieve noot in dit verhaal.
  Toen onder hoge druk gezet om snel te tekenen, toen dit gebeurd was..vogel voor de kat.
  Bijkomende vragen of opmerkingen over fout in offerte werden agressief beantwoord ,er werd niet naar ons geluisterd en zelfs op denigrerende toon tegen mij gesproken . Toen de projectontwikkelaar ook nog andere klachten verkregen had over Verlo , heeft deze de samenwerking verbroken met Verlo.Bij hen was de maat ook vol.
  Zelf hadden we daar geen inmenging in, maar wij zijn maanden lang belaagd door Verlo en hun advocaten , tot deurwaarder en dagvaardiging rechtbank toe om faktuur van simpele offerte ( 1600€) te betalen.Er is niets geleverd , een simpele 2 bladzijde offerte werd opgemaakt.
  Mijn moeder is 83 jaar en heeft slapeloze nachten eraan over gehouden .
  Verlo deinst er dus niet voor terug om hoogbejaarde dame voor de rechtbank te dagen.
  Ik zou dus 2 of 3x nadenken voor met hen in zee te gaan.

  Van Hoof C geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2. Vanbets Rina
  | Beantwoorden
  Foei, echt wel erg! Mijn keukenblad heeft al van het begin doffe plekken. Er is iemand langs gekomen (na lang afspreken) maar de plekken zijn er nooit uit gegaan. Spijtig!
  Nu is mijn afwasmachine stuk. Ben al 4 maand aan het afspreken, maar nog steeds niemand gekomen. Het gaat over een stuk van 10 euro. De keuken is gelijmd! Niet normaal. Heb vandaag te horen gekregen dat ik bij hun niet geholpen kan worden. Zou er nooit nog een keuken kopen. Was verplicht om het daar te kopen, aangezien we op appartement wonen. Geen service en slechte materialen!
  Niet doen! Afrader!

  Vanbets Rina geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3. Peggy nuyts
  | Beantwoorden

  Arrogante triestige zaakvoerder, veredelde ikeakasten, niet klantvriendelijk, plaatsing ondermaats. Vertikken om hun fouten recht te komen zetten!! Niet kopen daar, je bent altijd in de zak gezet!!

 4. Gunther
  | Beantwoorden

  Slechte ervaring van het begin tot het einde miserie, wat een brolkeukens en wat een arrogante zaakvoerder!!!

 5. Martens Greta
  | Beantwoorden

  de slogan droomkeuken, is terecht , alleen bedoelen ze hiermee een nachtmerrie, afspraken worden niet nagekomen, levering is onvolledig, verkeerd type toestel wordt geplaatst , het plaatsen duurt enorm lang dit vanwege onvakkundig personeel en het ontbreken van materiaal, in maar 1 ding zijn ze snel, het opsturen van fakturen, ik heb maar 1 raad bestel je keuken elders of je moet houden van nachtmerrie’s, nog een tip , als je telefonisch wil klagen , neem elke keer als je belt een ander telefoon, want anders nemen ze niet meer op

 6. van den bosch
  | Beantwoorden

  vorig jaar een keuken laten plaatsen
  christof heeft mooi werk geleverd goed meegedacht
  en de voor ons perfecte keuken getekend
  de plaatsers hebben mooi en proper werk geleverd
  alleen de zaakvoerder is geen mens gewijs
  helemaal niet klantvriendelijk
  we hadden een klant aangebracht die dit jaar een keuken heeft laten plaatsen
  we kwamen tot de conclusie dat we een klink nodig hadden
  de andere klant betaalde 16 euro en wij 30 euro voor dezelfde klink
  toen k de zaakvoerder daar over aansprak was hij niet voor rede vatbaar

 7. Rudy C
  | Beantwoorden

  wij hebben enkele jaren geleden een erg grote keuken bij Verlo gekocht, erg goede kwaliteit, na 7jaar niets op aan te merken hoge kwaliteit en perfect geplaatst. ons bezoek was steeds verwonderd over onze “eyecatcher”

 8. Germinario Domenica
  | Beantwoorden

  Dit zijn geen goed reacties!Wij willen prijs laten maken voor een nieuwe keuken.

 9. Nicole Rombouts
  | Beantwoorden

  Ik heb bij hen een offerte laten maken. Uiteindelijk hebben we toch voor een andere gekozen. Ik heb dit de mensen van Verlo laten weten in een mail. Daarna belde hij mij toch nog maar eens op om de reden te vragen en was zelfs heel opdringerig.
  De reden was dat de afbraakwerken van de oude keuken en de aanpassingswerken zeer duur waren en die waren niet in de prijs van de keuken voorzien.

 10. Maria D
  | Beantwoorden

  Zaakvoerder is iemand die niet bang is om mensen aan te vallen, zich te laten verleiden tot schriftvervalsing en het afleveren van een keuken die de naam keuken niet waardig is. Het keukenplan wordt niet gevolgd, aansluitingen gebeuren niet, kastdeuren trekken, enfin niets is goed aan een verlo keuken.

 11. vanryckeghem
  | Beantwoorden

  gangsterbende!!! heb er jarenlang achteraf moeten tegen procederen; iedereen mag bij mij thuis het dossier komen inkijken en de keuken komen ‘bewonderen’
  absoluut af te raden!!!

  • Nadine De Schutterf
   | Beantwoorden

   We komen net van Verlo voor een offerte. wat is er misgelopen bij u? waarop moeten we letten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Optionally add an image (JPEG only)