verlo keukens ervaringen

Verlo keukens ervaringen? Bekijk hier alle Verlo keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Verlo keukens langs in Kasterlee? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Verlo keukens.

Verlo keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Verlo keukens in Kasterlee
Uw ervaring met Verlo keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Verlo keukens in Kasterlee.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen.   Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Verlo keukens algemene informatie

Verlo Keukens heeft een vestiging gevestigd in Kasterlee, Boechout, Brasschaat in België. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Verlo keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Verlo keukens

Verlo keukens beschikt over de service uw oude keuken geheel om te bouwen of te vervangen.

 

6 klantgetuigenissen

 1. Rudy C
  | Beantwoorden

  wij hebben enkele jaren geleden een erg grote keuken bij Verlo gekocht, erg goede kwaliteit, na 7jaar niets op aan te merken hoge kwaliteit en perfect geplaatst. ons bezoek was steeds verwonderd over onze “eyecatcher”

 2. Germinario Domenica
  | Beantwoorden

  Dit zijn geen goed reacties!Wij willen prijs laten maken voor een nieuwe keuken.

 3. Nicole Rombouts
  | Beantwoorden

  Ik heb bij hen een offerte laten maken. Uiteindelijk hebben we toch voor een andere gekozen. Ik heb dit de mensen van Verlo laten weten in een mail. Daarna belde hij mij toch nog maar eens op om de reden te vragen en was zelfs heel opdringerig.
  De reden was dat de afbraakwerken van de oude keuken en de aanpassingswerken zeer duur waren en die waren niet in de prijs van de keuken voorzien.

 4. Maria D
  | Beantwoorden

  Zaakvoerder is iemand die niet bang is om mensen aan te vallen, zich te laten verleiden tot schriftvervalsing en het afleveren van een keuken die de naam keuken niet waardig is. Het keukenplan wordt niet gevolgd, aansluitingen gebeuren niet, kastdeuren trekken, enfin niets is goed aan een verlo keuken.

 5. vanryckeghem
  | Beantwoorden

  gangsterbende!!! heb er jarenlang achteraf moeten tegen procederen; iedereen mag bij mij thuis het dossier komen inkijken en de keuken komen ‘bewonderen’
  absoluut af te raden!!!

  • Nadine De Schutterf
   | Beantwoorden

   We komen net van Verlo voor een offerte. wat is er misgelopen bij u? waarop moeten we letten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)