vervan keukens ervaringen

Vervan keukens ervaringen? Bekijk hier alle Vervan keukens ervaringen. Gaat u binnenkort bij Vervan keukens langs in Dilsen-Stokkem? Bekijk dan eerst de reviews en recensies over Vervan keukens.

Vervan keukens ervaringen? Hoe was uw ervaring met Vervan keukens in Dilsen-Stokkem
Uw ervaring met Vervan keukens plaatsen? Hieronder kunt u zelf uw ervaring plaatsen, dit is makkelijk en snel gedaan. Help ons en anderen en deel uw ervaring over Vervan keukens in Dilsen-Stokkem.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-Ervaringen Wilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen.   Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Vervan keukens algemene informatie

Vervan Keukens heeft één vestiging gevestigd in Ledegem, in België. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Vervan keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Uniek aan Vervan keukens

Vervan keukens beschikt over een digitale showroom.

11 klantgetuigenissen

 1. Chris
  | Beantwoorden

  Meerdere keukenfabrikanten afgelopen (Xinina, Dovy, DMS, Eggo) met zelfde plan. Prima ideeën bij de meeste maar ofwel moest direct alles betaald worden (doen we nooit!) ofwel kwam de keuken uit Duitsland maar wat bij nabestellingen of garantie.

  Uiteindelijk terug bij onze eerste keukenlevancier van 18 jaar terug (andere locatie,) uittekenen voor de klant is voorlopig nog niet digitaal maar belangrijker is de uitvoering en de afspraken.

  Voorlopig geen enkel probleem! Zelfs geen voorschot moeten betalen. Dank aan Ruben de plaatser (beleefd, netjes en goede uitvoering)

 2. Bart
  | Beantwoorden

  25 jaar oud en verwachten dat er nog voorraad is?? Niet echt realistisch toch?

 3. Dieter
  | Beantwoorden

  Wij bestelden begin dit jaar onze tweede keuken bij Vervan voor in onze nieuwe woning. Na het pleisterwerk moesten we bellen voor opmeting naar de verkoper. Die mens wist ons heel vriendelijk te vertellen dat hij niet meer werkzaam is bij Vervan. DIt hadden we liever gehoord van Vervan zelf natuurlijk. Meerdere keren met Vervan contact gehad, niemand die van iets wist. Men belde ons terug op wanneer wij aan het werk waren, toen wij terug opbelden telkens hetzelfde, niemand die van iets wist. Uiteindelijk werd alles opgemeten, datum van oplevering nadert. Bij een laatste bezoek blijkt dat er een maat niet opgeschreven werd. Nu net voor een tweede maal de maat doorgemaild want de eerste mail is wel verloren gegaan zeker? De persoon die ons dossier “opvolgt” ziet echter het probleem niet van de gebrekkige communicatie en organisatie. Ik hoop dat de afwerking van de keuken zelf niet in dezelfde lijn ligt. Hoe een bedrijf op vijf jaar tijd kan veranderen zeg…

 4. Nathalie
  | Beantwoorden

  3 jaar geleden onze keuken laten plaatsen. Wij zijn nog steeds heel tevreden. Enige tijd geleden een hadden we een klein defect, en dit werd op een correcte en vlugge manier afgehandeld. Onze vrienden die vorig jaar op ons aanraden een keuken bestelden bij Keukens Vervan zijn ook tevreden.

 5. Coutigny Yoshi
  | Beantwoorden

  Wij hebben nu bijna 3 jaar een keuken van vervan. We hebben een mooie eikenfineer keuken, of dachten dat toch.. na 1 jaar was het fineer al beschadigt. Ondertussen komt heel de fineer in blazen en bladert deze af.
  , het keukenblad komt los, … Nogtans werd ons gezegt dat het een keuken voor het leven was. We hebben al meerdere malen contact opgenomen en werden altijd van de een naar de ander doorverwezen, formulieren moeten invullen enz… toen werd het altijd stil van hun kant.. service na verkoop, een dikke 0!

 6. Rudy
  | Beantwoorden

  Ik heb jaren voor keukens vervan gewerkt.
  Ik heb altijd alles op alles gezet om de keukens perfect afgewerkt te krijgen.
  Mijn hart doet pijn als ik dit lees 🙁

  • Kurt D.
   | Beantwoorden

   @Rudy uw hart deed wel geen pijn toen je onze keuken kwam plaatsen en wij afgesnauwd werden omdat er klachten waren…

 7. Kurt
  | Beantwoorden

  Onze keuken werd geplaatst met een keukenblad waar een stuk werd aangezet omdat ze niet de nodige breedte van keukenblad hadden. Gevolg een zichtbare naad in het keukenblad. Vervan beloofd “keuken op maat” . Op die manier kan iedereen een keuken op maat maken…foutje oplossen met een stuk aan te plakken.

 8. Hilde
  | Beantwoorden

  We lieten een paar maanden geleden onze nieuwe keuken plaatsen. Reeds de 3e keuken in onze familie en Keukens Vervan blijft een aanrader. We plaatsten een halfmassieve eiken keuken. Alles werd mooi op maat gemaakt en er is een goeie prijs/kwaliteit verhouding. Ook onze wandkasten zijn volledig volgens onze wensen gemaakt.

 9. Tenerife boy
  | Beantwoorden

  Keuken is 25 jaar oud. Nu wilde ik bijkomende inlegplankjes bestellen + enkele handgrepen. Dit kunnen ze niets meer leveren. Ze lieten me tussen de regels verstaan dat het tijd was om een nieuwe keuken te bestellen! 25 jaar geleden had ik wel 12000 euro betaald voor deze keuken zonder inbouwtoestellen. Onze familie heeft reeds in totaal bij hun 4 keukens besteld, maar geen enkel van hun zouden daar nog een keuken bestellen. Het is een arogante firma.

 10. Jeroen
  | Beantwoorden

  Een kastenwand was niet diep genoeg (+10cm) volgens de afgesproken afmetingen.

  Daarnaast werd de spoelbak ook verkeerd gemonteerd in het werkblad.

  Ik werd belachelijk afgescheept dat de fouten ‘onterecht’ waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)