webo keukens ervaringen

Webo keukens ervaringen? Alle Webo Keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Webo Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Webo Keukens.

Wat was uw ervaring met Webo Keukens?

Zelf snel een recensie voor Webo  Keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met prijzen van keukens,keukenopstellingen en tips voor het aanschaffen van een keuken! Ontvang het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukencatalogi. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen.   Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Webo Keukens vestigingen

Webo Keukens heeft vestigingen in Vorselaar & Geel. Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Uniek aan Webo Keukens

Webo biedt onderdak aan de modernste apparatuur. Zij werkten als één van de eersten met de bekende CNC-gestuurde machines en ook vandaag blijven zij investeren in ons machinepark en de bijhorende automatisering. Hun paradepaardjes? Van opdeelzagen tot spuitcabines en droogkamers, allerhande persen en afplakmachines. Dit alles laat ons toe alle onderdelen met de grootste precisie te vervaardigen. Hun vaklui zorgen uiteindelijk tijdens de plaatsing bij u thuis voor de ongeëvenaarde finishing touch.

11 klantgetuigenissen

 1. isabelle otten
  | Beantwoorden

  Wij zijn absoluut niet tevreden over onze keuken! Nu 4 jaar oud, ons eiland is zeker 1cm van onze muur afgekomen, kasten staan scheef en los, zijn zelfs nooit goed gemonteerd geweest. Na 1,5jaar onze microgolf oven stuk aangezien dit nog binnen garantie was hebben we toch nog altijd plaatsing kosten moeten betalen. We zijn onze keuken nu helemaal aant het behangen, door een plint onder de keuken weg te halen zagen we dat zelfs het steenpuin van onze verbouwingen nog steeds onder de keuken lagen… Echt geen proper en half werk geleverd

 2. Joepke
  | Beantwoorden

  Oppassen geblazen. Je krijgt absoluut niet wat je besteld, maar een veel lelijkere uitvoering. Ik raad iedereen af om daar te kopen : miserie troef.

 3. Steurs
  | Beantwoorden

  Schrijnwerkerij is goed
  Advies voor elektrotoestellen is ongetwijfeld zakkenvullerij

 4. Rudy & Chantal
  | Beantwoorden

  Het kan misschien ergens wel beter zijn en wie zoekt die vindt . Welnu wij zoeken niet verder . Wij zijn via familie bij Webo keukens terecht gekomen en die hebben een pracht van een keuken ontworpen en geplaatst , zo tevreden als wij waren hebben wij direct een dressing besteld en nadien nog een aangebouwde slaapkamerkast . Alles tiptop en op tijdsschema geplaatst met topmateriaal . In de nabije toekomst gaan wij het interieur van onze woning aanpassen en ook dit zal aan Webo worden toegezegd .

 5. BK
  | Beantwoorden

  Hier geen klagen van Webo. Zeker een aanrader durf ik stellen. Zeer kwaliteitsvolle keuken geplaatst naar onze eigen wensen die heel specifiek waren. Stipt in afspraken en prijszetting, proper en net bij plaatsing. Prijs wat we op offerte hadden was prijs zoals het is, geen verborgenheden. Niks dan positief! Kan me niet voorstellen dat er grote problemen zijn. Naar ons toe waren ze heel open en correct. Zeker de blik achter de schermentoer doen als je de tijd vindt.

 6. Gedupeerde
  | Beantwoorden

  Wij zijn het volledig met Wodka eens : miserie troef : GEEN KEUKEN BESTELLEN BIJ WEBO

  • WEBO keukens
   | Beantwoorden

   Beste,

   Wij betreuren ten zeerste dat uw ervaring met ons blijkbaar niet gelopen is zoals verwacht.
   Dit kan nooit de bedoeling zijn.
   Kan u ons uw naam even meedelen zodat wij kunnen nagaan over wat het precies gaat?

   Alvast bedankt,

   Niko Bellens
   WEBO – keukens

  • Griet
   | Beantwoorden

   Zelfde voorgehad met Webo. Wegblijven. Er zijn nog ander keukenzaken waar je dezelfde kwaliteit kan bekomen als bij Webo. Nooit of van mijn leven zien ze mij daar nog terug!!!!

 7. Wodka
  | Beantwoorden

  Wij hebben een Webo ervaring achter de rug. Miserie troef. Te veel om op te sommen.
  Doe het niet…

  • Erwin
   | Beantwoorden

   Was het zo erg ? We hebben net offerte van Webo gekregen…

  • WEBO keukens
   | Beantwoorden

   Beste Wodka,

   Wij betreuren ten zeerste dat uw ervaring met ons blijkbaar niet gelopen is zoals verwacht.
   Kan u ons uw naam even meedelen zodat wij kunnen nagaan over wat het precies gaat?

   Alvast bedankt,

   Niko Bellens
   WEBO – keukens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)