xl keukens ervaringen

Xl keukens ervaringen? Alle Xl keukens ervaringen. Zit u te denken om bij Xl keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Xl keukens.

Wat was uw ervaring met Xl keukens?

Zelf snel een recensie voor Xl keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Vergelijk goedkope keukens op basis van prijs en kwaliteit.

 

Teken zelf uw keuken in 5 minuten. Teken uw keuken zelf in 3D

 

Gratis keukenmagazines uit toonzalen thuis ontvangen?

Keuken-ErvaringenWilt u meer dan 320 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukencatalogi staan vol met keukenopstellingen, prijzen van keukens en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukencatalogi aanvragen. Krijg meer inspiratie door onze uitgebreide keukenbrochures. Deze catalogi komen rechtstreeks uit de showrooms van de toonzalen.   Ontvang keukencatalogi direct in huis 

 

Xl  keukens vestigingen

Xl keukens heeft één vestiging gevestigd in Hasselt, in België. Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

21 klantgetuigenissen

 1. steffie
  | Beantwoorden

  keuken is geplaatst, stipt en zeer mooi, wij zijn tevreden
  keuken van mijn ouders staat al een paar jaar, nooit problemen gehad, ook tevreden

 2. P.M.
  | Beantwoorden

  Zeer content van onze keuken! Alle afspraken waren perfect nagekomen. Wij zijn zeer content!

 3. Marita
  | Beantwoorden

  Onze ervaring met Xl keuken kan ik omschrijven als een periode die ik liefs zo rap mogelijk vergeet. Sluwe mensen die het niet waard zijn een zaak te runnen.
  Vier maanden na de plaatsing kunnen we vandaag eindelijk zeggen de keuken is af, alle tegenslagen die we hebben gehad is door hun weggelachen, verkeerde kast, onze verwarming in de keukenkast verwerkt, stuk uit de vensterbank en zoveel andere dingen die zijn misgegaan er is van hun kant geen enkele toenadering geweest om dit recht te zetten dus mensen geloof me dit willen jullie niet meemaken

 4. Mulder
  | Beantwoorden

  Ben net de toonzaal uit gelopen.
  De mensen zijn daar zeer onbeschoft en behandelen je als een hond .
  De baas denk dat de kopers honden zijn. Nog geen woord als je binnenkomt.

  Daar kopen wij in ieder geval niet ook al krijgen wij de keuken gratis.

 5. Vicky
  | Beantwoorden

  Ik had beter eerst de recensies hier gelezen. Vol verwachting ben ik naar mijn afspraak gegaan, gemaakt bij een vriendelijke (lees: gladde) verkoper. Heel herkenbare verhalen. Prijs was oorspronkelijk 11.000 € (kleine keuken). Even met de baas gaan praten. Toen was het ineens 7.500 € als ik ineens zou beslissen. Not! Dan kon hij niet veel meer voor mij doen. Geen offerte, geen plannetje. Beter mijn gevoel gevolgd en mijn tijd beter besteed dan aan deze blaaskaak. De scheldwoorden zal ik netjes inslikken. 😉

 6. Frank
  | Beantwoorden

  keuken staat ondertussen 3 jaar. Gewoonweg fantastisch van kwaliteit, afwerking, prijs. Hoe sneller je beslist hoe meer korting en tijdens de soldenperiode nog meer. Tip wacht tot de laatste dagen vd solden, krijg je nog meer korting.
  Xl keukens is wat mij betreft een aanrader.

 7. miet
  | Beantwoorden

  Ogenschijnlijk vriendelijk, maar zodra je getekend hebt besef je dat je bedrogen bent via listige verkoopstechnieken. Alles is aanpasbaar, maar dat heeft een totaal unfaire prijs. Hopelijk blijft deze firma niet bestaan zodat anderen gespaard blijven van de stress die deze firma je geeft. Ik heb er geen enkel goed woord over.

 8. Tine Nijsten
  | Beantwoorden

  Ondanks dat jullie vooral op zoek zijn naar positieve ervaringen, vind ik het toch noodzakelijk om even deze negatieve ervaring te delen. We zijn onlangs bij XL-keukens Hasselt op afspraak geweest. In eerste instantie hadden we een heel goed gevoel bij deze zaak. Vriendelijke verkoper, duidelijke uitleg, mooie keukens en we werden ontvangen met lekkere hapjes. Niks op aan te merken. Toen we het einde van ons gesprek naderden en we bij het gedeelte waren aanbeland van een eventuele aankoop van een keuken, veranderde de sfeer helemaal. De verkoper begon ons onder druk te zetten om vandaag te tekenen voor deze keuken. Hij zei ook dat de voorgestelde prijs enkel voor vandaag kon gelden, we kregen dus geen bedenktijd. Toen we uiteindelijk beslisten om er toch over na te denken, stond hij op en kon hij niet eens meer een vriendelijke ‘goeiedag’ uitbrengen. Het is toch wel erg triestig hoe zij omgaan met hun klanten. Ze zijn duidelijk niet slim op dit gebied. Ik was in de eerste plaats overtuigd van hun keukens, maar door hun zeer agressieve verkooptechniek zal ik sowieso geen keuken meer bij hen kopen. Zij hebben er dus voor gezorgd dat wij nu ergens anders onze keuken gaan halen. Eén tip: Laat je zeker niet overhalen door zo’n verkoper. Denk goed na over je keuken, en doe vooral wat je zelf wilt.

 9. Paul
  | Beantwoorden

  Dit heb ik ook in Hasselt meegemaakt eerst prijs van 18500 € hij is even naar de grote baas gegaan en toen was het van 18500€ naar 14000€ dat op zijn rekenmachientje stond en toen nam hij het rekenmachientje weg en stond daar nog maar 10870 € als we dadelijk besliste kregen wij ze aan 10870 € anders aan 14000 € dan had ik veertien dagen bedenktijd . Met allemaal A plus toestellen en soms A+ toestellen .Ik werd er mottig van en maar aandringen dat dit een goede prijs was en als ik de deur buiten ging de prijs van 10870 € niet meer gelde .

 10. Samer
  | Beantwoorden

  Blijf daar weg!!!
  Oplichters zijn het meer kan ik er niet over zeggen!
  Verkoper komt heel spontaan over probeer u om te kopen met zijn praatjes en dan hebt ge de arrogante baas die u onder druk probeer te zetten.
  Heb het zelf ook ervaren dus klopt totaal wat de mensen hier zeggen.

 11. Claes
  | Beantwoorden

  Keuken laten uitstellen bij xl Genk 12000€ 1 week later de zelfde keuken laten uitstellen bij xl Hasselt en even geschrokken 25000€ volgens de verkoper in Genk had de keuken 4 laklagen in Hasselt had die zelfde keuken 12 laklagen volgens vertellen ze maar wat op

 12. Claes v
  | Beantwoorden

  Wij kregen een prijs zonder dat we met de verkoper gepraat hadden over welke en hoeveel toestellen in de keuken moesten na 15 minuten wisten we ook de prijs die moest hij gewoon even vragen aan de filiaalleider en deze was de arrogantie ten top hij heeft geen woord met ons gewisseld geen een goedendag of glimlach kon er niet af oh ja even verder over de prijs als we dadelijk de bestelbon tekende kregen we maar liefst 9000€ korting deze korting was alleen die dag geldig wij zijn buiten gegaan kopen elders dit speelde zich af in de winkel in Genk

 13. Bollen thomas
  | Beantwoorden

  Keuken aangekocht, zoals afgesproken alles correct verlopen, volgens mij zeker een aanrader!

 14. Lieve
  | Beantwoorden

  Slechte service slechte afwerking slechte kwaliteit grootste miskoop

 15. D&I
  | Beantwoorden

  Zelfde ervaring als de vorige schrijvers: zeer vriendelijke en behulpzame verkoper, die echt naar ons luisterde. Toen de “baas” er bij kwam, sloeg de sfeer plots over naar agressief. Deze “baas” kwam intimiderend naar ons en vernederend naar de verkoper over. Ook wij kregen 5000 euro “korting” als we dadelijk beslisten, op dat moment te nemen of anders te laten. Hij zei vlakaf in ons gezicht dat het hem beter uitkwam als we later zouden beslissen, want dan deden we hem meer verdienen. Bovendien wilde hij ons met, volgens ons, foute informatie dwingen om een ander werkblad te nemen.

 16. Chaniotakis
  | Beantwoorden

  Zeer slecht ervaring, veel beloftes en selectie van de beste materiaal maar na enorme druk om onmiddellijk te kopen werden de besproken materiaal en toestellen omgezet in artikel code’s. hier moet je opletten want die zijn niet hetzelfde als besproken. Laat je dus niet vangen en beschrijf zelf wat je besproken hebt. Keuken is nu volledig opgeblazen en waardeloos. persoonlijk raad ik niemand aan om daar iets te gaan kopen. Na 3 maand waren de kasten links en rechts van dampkap opgeblazen en werden vervangen, na 3 maand weer opgeblazen maar werden niet meer vervangen. Dus ik heb ze bij de vrederechter uitgenodigd waar de rechter mij informeerde dat “ZIJ van XL Keukens “ nooit komen opdagen bij het gerecht …

 17. M. Janssen
  | Beantwoorden

  Tegenvaller. De tekenaar deed zijn uiterste best, gaf goed advies en goede uitleg, tot dat de prijs geteld moest worden en de “baas” erbij kwam.

  Enorm intimiderende en dominante manier van je iets proberen op te dringen. Nu beslissen, anders betaal je zomaar 6000 (!!!) € meer. Als je daar dan niet op ingaat geraakt hij geïrriteerd en slaat de sfeer om, gewaagde uitspraken, blijven aandringen, toon gaat omhoog.. Zo dominant/agressief heb ik nog niet eerder meegemaakt.

  Nee, wij wouden het liefst van alles zo snel mogelijk terug naar buiten. Gelukkig zijn er meer keukenmakers daar in de buurt waar je wel met een goed gevoel naar buiten komt.

 18. N
  | Beantwoorden

  Slechte klantvriendelijkheid, onaangenaam personeel, toonzaal xl-keukens was wel zeer behulpzaam.

 19. Yves
  | Beantwoorden

  Zeer agressieve verkoopstechniek. We hadden onze keuken laten uitwerken en kwamen tot de conclusie dat de keuken zwaar over ons budget ging. Toen ik dit vertelde moest de verkoper even met de baas gaan praten. De baas en de verkoper kwamen terug en ik kreeg meteen een korting van 50%. Te nemen of te laten. Ik wou hier toch even over nadenken want dit kwam wel erg vreemd over. De verkoper liet me weten dat als ik de zaak uitstap, het aanbod niet meer van toepassing was…. In mijn ogen echte bedriegers en helemaal niet klantvriendelijk!

 20. Dierick-masset
  | Beantwoorden

  Toen wij niet onmiddellijk wilden beslissen werd de verkoper kwaad.Ik heb gezegd dat ik niet hou van die praktijken en toen hij nog verder bleef aandringen heb ik gezegd dat ik een revieuw ging plaatsen ,toen kwam het dreigement naar mij toe ,denk er aan ik weet u wonen. IS DIT VERKOOPSTECHNIEK????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)